Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Samo šareno: 'Da je duga živo biće, izgledala bi kao ja sada...'

U početku su mi se ljudi smijali, ali me to nije zanimalo. Ja se ovako oblačim zbog sebe, a ne zbog njih, rekla je Kristina koja živi u duginim bojama

Foto: Instagram
0 komentara

'Žena duga', Singapurka Kristina Sevillano ima neobičan stil. Njoj je nošenje samo jedne boje dosadno, pa ona živi u duginim bojama. Nosi šarenu odjeću, tako se i šminka, a i soba joj je puna boja. Na takav se život odlučila nakon što je rodila sina Enza.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Htjela sam mu pokazati da ga ništa ne može spriječiti ako nešto želi napraviti - rekla je Kristina, koja trenutno gradi karijeru kao Instagram model te je na toj društvenoj mreži prati oko 39.000 ljudi.

Foto: Instagram No, u njenom životu nije uvijek sve bilo šareno. Kada se 2010. preselila iz Singapura u New York, patila je od depresije. Kaže kako je po cijele dane bila u sobi i gledala razne fotografije na internetu i pokušala 'se pronaći'. Sve se promijenilo kada je otišla na liječenje te kasnije upoznala muža i zatrudnjela.

Foto: Instagram - Prije nego što sam zatrudnjela, nisam znala što bih sa sobom. Mislila sam ići sigurnim putem, moji roditelji su htjeli da budem medicinska sestra - rekla je Kristina.

Kristinin muž u potpunosti je podržava u njezinoj odluci da nosi odjeću duginih boja, iako im je ormar vrlo različit. Na njenoj strani su samo šareni komadi, a na njegovoj odjeća crne i plave boje.

Foto: Instagram - Nekada mi šminka i odijevanje uzme i do četiri sata - kaže 'Žena duga', koja svakog tjedna u svoj šareni ormar doda novi komad odjeće.

POGLEDAJTE SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message