Obavijesti

Video

Komentari 5

Šebalj u drami: Glumac Stjepan Perić s autom odletio na travu

Šebalj u drami: Glumac Stjepan Perić s autom odletio na travu
6

U novoj epizodi serijala 'Zvijezde vrište' koji možete gledati na YouTube kanalu 24sata, Juraj Šebalj ugostio je glumačku zvijezdu Stjepana Perića. Auto mu se u jednom pokušaju ugasio, a u drugom završio na travi

VIDEO

Pošto Stjepan više ne želi biti instruktor, sada ćemo okrenuti uloge pa ću ja njemu biti, rekao je Juraj Šebalj nakon što je u svom limenom ljubimcu ugostio Stjepana Perića. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Ovu srijedu, Juraj Šebalj je ugostio zvijezdu hrvatskog glumišta koja je nestrpljivo čekala priliku da pokaže vozačke i drift vještine.

- Nadam se da ćeš biti zadovoljan s mojom vožnjom, jako sam uzbuđen, poručio je Stjepan prije svoje vožnje.

Stjepan Perić je bio i ko-autor i glavni glumac 2010. godine serije 'Instruktor' koja je bila prvi hrvatski mockumentary serijal. Stjepan je priznao da je postojala ideja i za nastavak serijala, ali potvrdio je da neće biti novih sezona Instruktora i da to nema smisla proširivati. 

Uloge se samo nižu, a mi smo ga ugostili u serijalu Zvijezde vrište - u ulozi drift majstora. Šebalj ga je pokušao naučiti trikove, ali challenge drift nije dobro sjeo Stjepanu. U jednom pokušaju je završio na travi, a u drugom pokušaju mu se ugasio auto. 

- Pa mislim da nisi prošao ovaj test, Stjepane - rekao je razočarano Juraj. 

Ipak, Stjepan si je osvijetlio obraz s driftom pod ručnom koji mu je uspio is prve. 

Probao je i 'Paljenje auta na guranac'. Šebalj je prvo demonstrirao kako se to radi te dodao kako je to radio jako davno sam sa svojim Fićom.

Stjepanu ipak nije išlo tako lako kao Juraju, možda zbog nedostatka nizbrdice koja bi sigurno pomogla u ovakvoj situaciji.

- Preživio sam, to je najbitnije. Osjećao sam se sigurno i slobodno. Naučio sam nešto malo, ne znam za što će mi to trebati - zadovoljan je bio Perić koji je izdržao sve izazove i Šebaljev ludi drift.

Novu epizodu serijala 'Zvijezde vrište' pogledajte na YouTube kanalu 24sata.

Pokretanje videa...

Stjepan Perić i Zvijezde vrište 08:49

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Šebalj: 'Zbog zgrada u centru grada ne vidiš dobro križanje...'
TKO JE KRIV?

Šebalj: 'Zbog zgrada u centru grada ne vidiš dobro križanje...'

Nova epizoda Tko je kriv? govori o nesigurnim vožnjama po centru grada, što zbog rasporeda zgrada, ali i reklama, te kako se voziti u slučaju da koristite traktor...

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?
'RENTATE' LI SVOJ VID?

U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?

Iako je to na našim prostorima možda nepojmljivo, u južnokorejskoj kulturi smatraju da, ako osobe starije od 20 godina nose naočale za vid, imaju 'loše roditelje' koji na vrijeme nisu ispravili dioptriju djetetu kad je to bilo potrebno