Sementa Rajhard: 'Jelena Veljača je izašla iz sobe dok sam pjevala sevdah na audiciji...' | 24sata
Obavijesti

Video

Komentari 0

Sementa Rajhard: 'Jelena Veljača je izašla iz sobe dok sam pjevala sevdah na audiciji...'

Sementa Rajhard: 'Jelena Veljača je izašla iz sobe dok sam pjevala sevdah na audiciji...'
4

Sementa Rajhard, koju šira javnost najviše pamti po ulogama u mjuziklu 'Stella' koji se prikazivao 2013. U Velikom intervjuu priča kako joj je pomogao snimatelj da dobiju glavnu ulogu, koja je tajna uspješnog braka

VIDEO

Sementa Rajhard sve je davno osvojila iznimnim glasom i glumačkim nastupom. Iako je Sementa danas slavna glumica i pjevačica, ona radi i kao direktorica u obiteljskom zabavnom parku: 'Bavim se računovodstvom, logistikom, malo prodajem karte, pa dijelim autograme, pa se fotografiram s ljudima', otkrila je u Velikom Intervjuu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Ispričala je kako je izgledalo odrastanje u lunaparku, kako je promijenila devet škola, i kako nakon škole je uvijek pomagala mami na blagajni.

- Nikad nisam imala problema s djecom u školi, nije bilo bulinga, svi su mi bili prijatelji, svi su htjeli doći u naš zabavni park - rekla je.

Sementa priznaje kako je usporila s poslovnim projektima kad je rodila svoje prvo dijete, kćer Stellu:

- Tada je to bilo pravilno rješenje, još je počela korona kad sam rodila, ali mislim da je sada došlo moje vrijeme, otvorili su se prilike, imam kastinge i jako se veselim poslu - objasnila je.

Zagreb: Sementa Rajhard i voditeljica Marija Grigoryan Vučković

Vrhunac njezine karijere je glazbeno-dramska serija autorice i producentice Jelene Veljače. Serija je krenula s emitiranjem 15. rujna 2013. na TV-u kada ju je ispred malih ekrana pratilo oko 730.000 ljudi što je ujedno čini i jednom od najpopularnijih hrvatskih serija.

Sementa je ispričala kako nije mogla vjerovati da su ju zvali na kasting, a kad je došla na kasting, morala je odpjevati sevdah.

- U tom trenutku, na pozornici, sam sve zaboravila, doživjela sam totalni blackout. Htjela sam pjevati "Nesanicu", snimatelj me je spasio jer je počeo pjevati refren, pa sam ja nastavila . U tom trenutku je Jelena Veljača izašla van. Mislila sam da je gotovo - rekla je i dodala da je Veljača izašla van kako bi javila ekipi da je pronašla glumicu za glavnu ulogu.

Novi Marof: Snimanje serijala Zvijezde vrište

Sementa Rejhard u intervjuu priča o prijateljstvu sa svojim prijateljicama, poznatim glumicama, Katarinom Baban I Martinom Stjepanović.  

- S Martinom smo se upoznale na kastingu serije 'Čista ljubav', a s Katarinom Baban na jednom tulumu - objašnjava je dodaje kako voli ići na kave, ručkove te putovati zajedno s prijateljicama. Što je još otkrila u Velikom intervjuu pogledajte na 24sata YouTube kanalu.

VIDEO
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO

Kako preživjeti prekid? 'Imate pravo da pametno patite'
ŠTO TE MUČI?

Kako preživjeti prekid? 'Imate pravo da pametno patite'

Sigurno ste se barem jednom nakon prekida veze osjećali kao da je vrijeme za vas stalo. No, klinička psihologinja Danijela Ostojić savjetuje vam kako da pametno 'patite'. Pogledajte video i na TikToku 24sata

Prema dijelovima lica i prstiju odredite veličinu vagine ili penisa potencijalnog partnera
LAKŠE DO ZADOVOLJSTVA

Prema dijelovima lica i prstiju odredite veličinu vagine ili penisa potencijalnog partnera

Drevna mudrost priznaje da nije baš sve u dužini i debljini, već postoje tehnike i položaji u seksualnom činu zahvaljujući kojima uz puno vježbanja i prilagodbe jedno drugom možemo nadoknaditi nedostatke
Studentica Ira ima dijabetes, a alergična je na inzulin! Uporni tata smislio moguće rješenje
VIDEO: RIJETKOST U HRVATSKOJ

Studentica Ira ima dijabetes, a alergična je na inzulin! Uporni tata smislio moguće rješenje

Nakon primjene inzulina, Ira Mareković dobila je bolne kvrge koje su joj smetale i u kretanju. Roditelji su našli rješenje: inhalacijski inzulin. Doza stoji 1100 eura