Obavijesti

Video

Komentari 5

Slavonci repanjem oduševili Stoleta: 'Nisam nikad čuo da netko ovako barata engleskim'

Slavonci repanjem oduševili Stoleta: 'Nisam nikad čuo da netko ovako barata engleskim'

U novoj epizodi Stoletovog podcasta 'Rima rimi grize rep' svoje su vještine baratanja rimama pokazali mladi Slavonci iz dvojca 6ixville i oduševili svojim čvrstim stavom i nevjerojatnim talentom

VIDEO

Nakon popularnih trepera iz Kukusa, Stole je u novoj epizodi svog podcasta 'Rima rimi grize rep' ugostio perspektivne mlade repere 6ixville iz Slavonskog Broda i objasnio nam kakve sve sličnosti pronalazi s Danielom i Marijem, koji čine ovaj domaći hip hop duo.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Dečki su u podcastu uživo odrepali onako kako ja još nikad nisam nikoga čuo da repa uživo. Njih su mi dvojica daleko najbolji u live izvedbama i moram priznati da sam se od prve do zadnje sekunde ježio dok su repali u ovoj epizodi - govori nam odmah na početku Stole i poziva sve fanove rapa da obavezno pogledaju epizodu s ovim dvojcem. 

Njih su dvoje, smatraju neki kritičari, ali i veliki dio publike koji ih sluša, predstavnici onog pravog rapa koji se suprotstavlja autoritetima i ne boji se pokazati zube onome što im se ne sviđa na sceni, ali i izvan nje. A Stole kaže da nam je na domaćoj sceni trebao baš jedan ovakav dvojac kao što su Mario i Daniel.

- Njih su dvojica zaista pravo osvježenje na sceni. Nisam nikada kod nas vidio da netko toliko dobro barata engleskim jezikom u repanju kao ovi dečki - govori nam Stole.

- Osim ovih super dečkiju, u goste mi stižu još brojne druge face, dolazi Š sa svojom bandom s kvarta, dolaze Burki i Tibor, Scriptor i GIR... Čeka vas još nebrojeno mnogo zanimljivih gostiju, svakako nas pratite - poručuje Stole za kraj.

Novu epizodu podcasta na 24sata YouTube kanalu i u 24sata Oriđiđi videoteci pratite danas od 12:00 sati, a sve nove epizode pratite svakog utorka na svim 24sata Oriđiđi kanalima. Prvu epizodu 'Rima rimi grize rep' s popularnim Kukusovcima već sad možete pogledati na YouTubeu i Oriđiđi videoteci, ako ste je propustili prošli tjedan!

POGLEDAJTE TRAILER PODCASTA:

VIDEO
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Šebalj: 'Zbog zgrada u centru grada ne vidiš dobro križanje...'
TKO JE KRIV?

Šebalj: 'Zbog zgrada u centru grada ne vidiš dobro križanje...'

Nova epizoda Tko je kriv? govori o nesigurnim vožnjama po centru grada, što zbog rasporeda zgrada, ali i reklama, te kako se voziti u slučaju da koristite traktor...

Daniela Trbović: Jednom mi je gledatelj zaželio smrt
VELIKI INTERVJU

Daniela Trbović: Jednom mi je gledatelj zaželio smrt

Daniela Trbović poznata je televizijska voditeljica na HRT-u. Otkrila je kako je to biti na televiziji u 60-ima i zašto se 's drugačijim metrom mjeri muška i ženska ljepota na televiziji'. Pogledajte u intervjuu
Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...