Obavijesti

Video

Komentari 14

Stiže novi talent show koji će 'zapaliti' regiju: Tko osvaja nagrade vrijedne 150 tisuća kn?

Stiže novi talent show koji će 'zapaliti' regiju: Tko osvaja nagrade vrijedne 150 tisuća kn?

Na JoomBoos YouTube kanalu izašao je službeni trailer za ovogodišnji talent show 'Rap School', koji ove godine traži najhrabrije, najtalentiranije i najodvažnije repere u državi i šire. Oni će se boriti za vrijedne nagrade

VIDEO

Ove smo godine htjeli cijeli show prilagoditi malo ‘ozbiljnijoj’ rap ekipi. Želja nam je bila da se prijavi ekipa koja zna što radi, a formula je, ponovno, vrlo jednostavna. Ako dobro repaš, ideš dalje, a ako si najbolji, uzet ćeš novac i snimiti album. Ako se želiš pokazati u rap svijetu, ovo ti je najbolja prilika za to - objasnio je Stoka nešto drugačiji koncept ovogodišnjeg showa, nakon prve dvije godine emitiranja.

POGLEDAJTE TRAILER:

Iako se konept showa, kao i naziv, malo promijenio, glavna je postava ostala ista. Hiljson Mandela, Marin Ivanović Stoka i Fil Tilen ostaju u showu, samo će ovoga puta biti u ulogama žirija, a ne mentora te će manje pomagati, a više ocjenjivati kandidate. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Zagreb: Reperi Stoka i Hiljson Mandela

- Mišljenja sam da se ove sezone show jako promijenio, ali isključivo na bolje. Cijeli je format drugačiji, prije smo i mi, mentori, mogli pomagati kandidatima, a sad se od njih očekuje da dođu već spremni. Moraju pokazati svu svoju ozbiljnost odmah u startu i nema mnogo prostora za pogreške, a samim time, mislim da će i kandidati koji su ozbiljniji i koji su baš zagrizli lakše doći do spotlighta, a onda i do potencijalne nagrade - objasnio nam je Hiljson.

Zagreb: Reperi Stoka i Hiljson Mandela

Pobjednika, ili pobjednicu showa, ove sezone ponovno očekuju vrijedne nagrade u vrijednosti čak 150 tisuća kuna, a evo što Hiljson očekuje od ovogodišnjih natjecatelja. 

Zagreb: Snimanje 2. epizode Rap School-a

- Očekujem da će biti mnogo ozbiljniji i da će svim zadacima koje dobiju pristupiti ozbiljno. Očekujem da budu konkretniji i samouvjereniji. Jer, u samom startu, kad moraju stati pred članove žirija i pokazati što znaju, postojat će određena doza straha i treme, što je dobro. Ali oni koji su se stvarno pripremili, koji su vježbali i koji žele to živjeti, neće pokleknuti pred tom tremom, već će se izboriti - objašnjava Hiljson, koji smatra da na domaćoj rap sceni nedostaje onih koji će svoje umijeće staviti ispred svega ostaloga.

Zagreb: Snimanje druge epizode Rap Schoola

Uvod u show napravio je prošlogodišnji pobjednik Rap Campa/Rap Schoola, Karlo Kreš Š, koji je na JoomBoosu izbacio svoje tri autorske stvari, 'Budva', 'Ovisan' i 'Bad Boy'. A sad je vrijeme da se novi kandidati dokažu i pokažu da i oni žele stvarati vlastite pjesme onako kako se njima sviđa.

POGLEDAJTE VIDEO:

A kad smo već kod autorskih pjesama, važno je napomenuti kako na svakoj pjesmi postoji autorsko pravo i njemu srodna prava: pravo izvođača i pravo onoga tko je napravio snimku. Ova prava u Hrvatskoj su uređena Zakonom o autorskom pravu i srodnim pravima.

Prema zakonu, autori nad svojim djelima imaju imovinska i moralna prava. Imovinska prava jamče autorima zaradu od korištenje njihovih djela i autori ih mogu prenositi na druge osobe. A sva ova prava vrijede i za Š-ove nove pjesme, koje su uvod u novi Rap School show!

Zagreb: Reperi Stoka i Hiljson Mandela

Jesu li kandidati ispunili očekivanja žirija, tko se pokazao najhrabrijim, a tko najvještijim u slaganju brutalnih rima? Sve to i mnogo više moći ćete gledati u epizodama Rap Schoola od 11. studenoga na svim JoomBoos platformama, kao i na 24sata Oriđiđi Videoteci. Kroz show će vas voditi influencerice, Petra Dimić i Ela Jerković, a borba za slavu i vrijednu nagradu od 150 tisuća kuna bit će uzbudljivija no ikad!

POGLEDAJTE VIDEO:

VIDEO
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Striček Duško: 'Ponosno nosim tu titulu, to je figura koja je uzor djeci u najranijoj dobi'
MOJ PUT

Striček Duško: 'Ponosno nosim tu titulu, to je figura koja je uzor djeci u najranijoj dobi'

Duško Ilijević, poznatiji kao 'Striček Duško', ispričao nam je svoju priču. Kako je odlučio studirati predškolski odgoj te kako kombinira društvene mreže i posao, saznajte u videu

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle
Ljubavi Vlatke Pokos: Razvela se od Dikana, otišla u Kanadu, a sad ljubi devet godina mlađeg
PONOVNO SRETNA

Ljubavi Vlatke Pokos: Razvela se od Dikana, otišla u Kanadu, a sad ljubi devet godina mlađeg

Vlatka je o svojim bivšim ljubavima uvijek bila vrlo iskrena, a neke njezine veze pale su u zaborav...