Video

Komentari 0

Što se događalo u kutu finalista Armagedona: 'Bravo Mara!', 'Svaka čast, iz čega se izvukao!'

Što se događalo u kutu finalista Armagedona: 'Bravo Mara!', 'Svaka čast, iz čega se izvukao!'

Stavili smo kamere u kut Saše Drobca iz ATT-a, Bernarda Bana iz Ban Teama, Ivana Đorđevića iz Ahileja i ekipe iz Trojana, trenera koji su pratili finaliste Armagedona, i prikazali vam borbu iz kuta trenera...

Prvi Armagedon je završio, a mi vam donosimo uvid u sve što se događalo u kutu finalista najvećeg regionalnog MMA turnira. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Ovo je sve sada, ovo je dan D -  rekao je trener American Top Teama iz Zagreba, Saša Drobac, Crnogorcu Nini Škrijelju uoči velikog finala i izlaska u kavez svog borca. Borio se protiv Daniela Bažanta iz Trojana, a borba je završila, možemo reći, neslavno - diskvalifikacijom pulskog borca. Takav ishod ne odgovara ni jednom ni drugom borcu pa je revanš sasvim izgledan. 

- Nemoj srljati sad, pazi na izmjene - govorio je Škrijeljev kut dok je Bažantov uzvraćao:

- Na hrvanju si vidio sve. Pazi na kukove, a ovo ostalo si odlično radio - rekli su iz Trojana na odmoru između rundi.

Uslijedila je borba koju je čekala cijela regija, ona između Patrika Čelića iz ATT-a te Marka Bojkovića iz beogradskog Ahileja:

- Ajmo Mare, osjeti taj kavez - rekao je trener iz Ahileja Ivan Đorđević dok je Patrik ulazio u kavez. Zagrebačkom borcu u kutu je bio i trener Krešimir Merčep. 

- U lijevom gardu ti stoji, samo radi isto, ništa se ne brini. Drži sredinu, nemoj puštati na sebe - rekao mu je Merčep. Ipak, sredinom druge runde uslijedilo je slavlje za goste iz Beograda.

- Idemo dalje, ovo je tek početak - rekao je Ivan Đorđević.

U borbi večeri koja je to postala zbog izostanka aktera iz najteže kategorije, Marko Ostanek je slavio protiv Jakoba Kosića. U kutu mu je bio legendarni Bernard Ban sa svojim timom, a Saša Drobac je na kraju borbe morao čestitati ekipi iz zagrebačke Dubrave.

- Svaka mu čast! Od kuda se vratio... - zaključio je Drobac

Sve borbe pogledajte i na YouTube kanalu 24sata. Svu 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJU pratite na našoj Videoteci, našim Facebook, Instagram i TikTok profilima, na 24sata.hr te na YouTube kanalu 24sata.