Video

Komentari 0

Stoletu u podcast 'upao' mladi reper s kvarta i ukrao show: 'Nije se mogao zaustaviti!'

Stoletu u podcast 'upao' mladi reper s kvarta i ukrao show: 'Nije se mogao zaustaviti!'

Nova epizoda Stoletova podcasta 'Rima rimi grize rep' je na 24sata Oriđiđi YouTubeu, a ovoga puta u goste mu je stigla grupa mladih rep entuzijasta za koje on jako navija i za koje smatra da svi trebaju čuti

Karlo Kreš Š pobijedio je prošle godine na JoomBoosovu Rap Camp showu, a s njim su sad u podcast došli i Edlib i Spika koji su se s također natjecali, ali i njegov kolega i prijatelj Zdarki.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Čim sam vidio video kojim se Š prijavio na Rap Camp od početka sam znao da će pobijediti. Iako je vizualno imao najslabiju prijavu, snimio se kako repa na klupici u parku, s mobitelom, u mraku, jedva se nešto i vidjelo. Ali je toliko dobro odrepao da sam odmah supruzi Jasni rekao: Ovaj dečko će pobijediti, sto posto - objasnio nam je Stole i dodao kako je Š i u podcastu pokazao da je iz dana u dan sve bolji reper. 

- On stalno podiže vlastitu ljestvicu, nadograđuje sebe, svoj stil, sve je bolji i bolji svaki put kada ga čujem kako repa, a takav je bio i u podcastu - kaže. Edlib i Spika nisu ga ništa manje oduševili, ali najbolji dio podcasta je bio onaj totalno neplanirani. Evo tko je ukrao show na kraju.

- Djerkoulica, inače dečko s kvarta, uletio nam je na snimanju i počeo freestyleati. Nije se mogao zaustaviti i bio je toliko dobar da smo svi ostali bez teksta. I on je samo još jedan dokaz da se svuda u našim kvartovima skrivaju izvođači za koje nikad nismo čuli, a koji su možda bolji od pola onih za koje znamo - dodaje Stole.

Kako je izgledao iznenadni upad na snimanje i što su mu dečki sve otkrili, gledajte u novoj epizodi samo na 24sata YouTubeu i na Oriđiđi videoteci.

POGLEDAJTE PROŠLU EPIZODU: