Video

Komentari 38

Stranka 'Drek' ide na izbore: 'Imat ćemo rekreacijsko-pušački turizam jer smo svoje popušili!'

Stranka 'Drek' ide na izbore: 'Imat ćemo rekreacijsko-pušački turizam jer smo svoje popušili!'

Biste li glasali za političku stranku 'DREK'? Svi su nekompetentni, ali barem to ne skrivaju. Osam likova iz Kerekesh SHOW-a pozivaju vas da izađete na izbore i zaokružite 'Drek'. Koji god broj. Svejedno je.

Poštovane dame i gospodo! Hrvati i Hrvatice! Ovim putem vam ponosno predstavljam političku stranku 'Drek'. Demokratsko radikalna ekstremistička kultura. Jednom riječju, mi smo stranka koja ima sve što treba malom čovjeku s velikim problemima. Najavio je domar Radički ponosno svoju stranku kojom se kandidira na novim lokalnim izborima.

POGLEDAJTE 8. EPIZODU KEREKESH SHOWA: POLITIČKA STRANKA 'DREK'

24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJA u suradnji s 'Kerekesh teatrom' na YouTube kanalu 24sata donosi novi serijal svake nedjelje - KEREKESH SHOW. Glumac Jan Kerekeš ismijava sve situacije s kojima se suočavaju mali ljudi s velikim problemima. Ove nedjelje donosi vam osam kandidata koji samouvjereno predstavljaju novu stranku na izborima, stranku 'Drek'.

Kerekesh show i 24sata oriđiđi vas nagrađuju! Osvojite čak 13 nagrada iz KerekeSHOP-a. Pravila pročitajte ovdje.

- S obzirom da sam stažirao kod jednog poznatog veterinara, ja ću biti zadužen za zdravstvo! Ja vam sve imam u malom prstu! Bolesti, tragedije, epidermije, ljekarne, drogerije, viruse, sve! - komentirao je naš ljubitelj rakije, šumar Hamuliček, koji je prilično siguran da će dobiti izbore. Osim širokog polja znanja vezanog za alkohol, ovaj zdravstvo, Hamuliček je prilično siguran i oko korone.

- Mislim da je užasno potrebno da baš ja budem zadužen za ravnopravnost spolova i turizam. Naime, ja mislim da je to jako povezano jer nas svi trenutno je*u gdje stignu. Ja sam za da se potiče rekreacijsko-pušački turizam jer smo mi svoje tak i tak već popušili - stravstveno je dodao još jedan od kandidata Ivek koji svoju ljubav prema dečkima niti najmanje ne skriva.

Kerekeshevi likovi obećavaju svašta - od kulture do financija. Za koga biste vi glasali?

POGLEDAJTE VIDEO:

Glavnu i jedinu ulogu u svim epizodama novog serijala igra Jan Kerekeš koji se proslavio u serijama poput 'Vatre ivanjske', 'Zlatni dvori', 'Dar Mar', 'Bitange i princeze' i mnogim drugim kako serijama, tako i dugometražnim filmovima, predstavama, ali i reklamama. Trenutačno snima i za društvene mreže Kerekesh teatra, a odgovorio je i otkud mu inspiracija za različite scene u kojima se njegovi likovi nalaze.

- U medijima je zapravo svaki dan 70% politike i to mi stvarno ide na živce jer kronično nedostaje lijepih vijesti, priča o uspjehu, o mladim ljudima. Previše je crne kronike i nesreća od kojih apsolutno nitko nema koristi. Ja radim isto ono što su radili i glumci u 17. stoljeću na trgovima, na duhoviti način kritiziram političku scenu, institucije koje ne rade svoj posao i društvo koje se prepušta onima koji ih kradu, vrijeđaju i omalovažavaju - komentirao je glumac Jan Kerekeš.

Ne propustite pogledati novu epizodu Kerekesh showa na YouTube kanalu 24sata koja izlazi svake nedjelje i komentirajte za kojeg biste lika sigurno i sami glasali.

POGLEDAJTE 7. EPIZODU KEREKESH SHOWA: DIZANJE KREDITA

Svu 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJU pratite na našoj Videoteci, našim Facebook, Instagram i TikTok profilima, na 24sata.hr te na našem YouTube kanalu.