Video

Komentari 20

Svi komentirali Rozgin nastup: 'Zašto ima flastere na ušima?'

Jelena Rozga na dodjeli MAC nagrada u Beogradu premijerno je izvela novu pjesmu Sveto pismo. Osim pjesme, svi su Rozgin nastup komentirali zbog flastera na njezinim ušima

Zašto Rozga ima flastere na ušima? Znači zamislite da Rozga mora na Instagram staviti slike s #MAC2020 s ovim flasterima.  Kad si već nalijepila flastere, mogla si ih prekriti kosom, samo su neki od komentara obožavatelja na Twitteru na nastup Jelene Rozge (42) na MAC festivalu u Beogradu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Gledateljima je za oko zapelo to što Jelena preko uha nosi dva velika flastera. Neki su ipak komentirali da Rozga nosi flastere kako bi joj držali bubicu koju je nosila u uhu kada je premijerno izvodila svoju novu pjesmu 'Sveto pismo'. Nastupala je u dugoj elegantnoj crnoj haljini, a na ušima je, uz flastere, imala i velike zlatne naušnice.

- Trebala je imati in ear. Zato su joj stavili flaster kako bi mogla nastupiti. Žao mi je što se Rozga nije mogla pokazati u punom sjaju, ali je i dalje bila najzgodnija i među najbolje odjevenima tamo - komentirao je Fashion Guru Boris Banović i pohvalio stajling naše popularne pjevačice.

Jelena je bila nominirana za najbolju pop pjesmu ženskog izvođača, zajedno s Ninom Badrić, Lenom Kovačević, Eminom Jahović,  i Antoniom Gigovskom, ali nagrada joj je izmakla. Priznanje je dobila Lena Kovačević za svoju pjesmu 'Dubine'.

Rozga nije samo nastupala, na ovogodišnjoj ceremoniji je i dodijelila specijalno glazbeno priznanje za pjevača godine Saši Matiću. Prije nego što mu je uručila nagradu, osvrnula se na flastere na svojim ušima.

- Sad vas puno boljem čujem s obzirom na to da su mi skinuli ove smiješne flastere - našalila se Rozga.

POGLEDAJTE KAKO SU ZVIJEZDE IZGLEDALE NA CRVENOM TEPIHU: