Obavijesti

Video

Komentari 0

Tarik i Buki se vraćaju: Publika će se pronaći u ovim situacijama

Tarik i Buki se vraćaju: Publika će se pronaći u ovim situacijama

Nakon uspješne prve sezone skečeva, Tarik i Buki se vraćaju na YouTube kanal 24sata s novima. U novom formatu, bržem tempu i novim forama, publika će uživati od 8. rujna

VIDEO

Htjeli smo napraviti nešto u čemu će se svatko pronaći. Vjerujemo da će publika to prepoznati i pronaći se u likovima i situacijama, rekao nam je Buki Skandal. Zajedno s Tarik Džinić, vraća se na YouTube kanal 24sata sa novim skečevima. Nakon što su u prvoj sezoni oduševili gledatelje na društvenim mrežama i komičnim situacijama nasmijali sve, ovoga puta, vraćaju se u vertikalnom formatu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vertikalni video je već duže vrijeme trend na internetu, posebice zbog sve veće popularnosti TikToka pa smo uvjereni kako će i ovaj serijal osvojiti publiku.

- Skoro sve se razlikuje u odnosu na prvu sezonu, osim nas dvoje. Format je drugačiji, tempo je brži i teme su drugačije. Uvjeren sam da će ova sezona biti još gledanija - ispričao nam je Buki.

Tarik i on su dugogodišnji prijatelji pa je i sama atmosfera na setu bila odlična. Kaže da je snimanja trajalo tri dana, a atmosfera je cijelo vrijeme bila opuštena i nije bilo nikakvih trzavica i svađa.

Zagreb: Glumac Buki- Skandal

- Uživali smo. Baš iz razloga što smo jako dobri prijatelji, sve je teklo glatko i opušteno, bez ikakvih povišenih tonova i nervoze - objasnio je Buki. 

Publika će moći uživati u 12 epizoda, a gledatelji će ih moći gledati na YouTube kanalu 24sata i na TikTok profilu 24sata. Prva epizoda serijala izlazi 8. rujna, a kratki uvid u sadržaj publika već može vidjeti u traileru objavljenom na YouTube kanalu 24sata i na TikTok profilu 24sata.

Buki Skandal već je odavno poznat na hrvatskoj sceni. Publika ga je upoznala 2010. godina kada je i dospio u superfinale showa Supertalent, a u posljednje vrijeme nastupa i s Đogani orkestrom diljem Europe. Surađivao je s brojnim glazbenicima, a u glumački svijet uveo ga je Rade Šerbedžija. Jedan od naših rijetkih glumaca s holivudskom karijerom angažirao kao dječaka za predstave na Brijunima.

Nova serija uskoro  na YouTube kanalu 24sata

- Rade je car. Izuzetno talentiran umjetnik, koji je moj talent prepoznao kada sam imao pet godina. Debitirao sam u Medeji s danas pokojnim legendama Mustafom Nadarevićem i Mirom Furlan, koja mi je glumila majku. Sjećam se da sam casting odradio odlično. Nakon toga dobio sam uloge u predstavama 'Balade Petrice Kerempuha', 'Pijana noć'… Družio sam se s Angelinom Jolie na Brijunima, pjevao sam Breni, sve to zahvaljujući Radi  - rekao je Buki jednom prilikom.

Tarik Džinić je također poznato ime u glumačkom svijetu. Bosanskohercegovački glumac najveću slavu stekao je ulogom Džebre u seriji Lud, zbunjen, normalan.

Sarajevo: Glumac Tarik Džinić

- Mustafa Nadarević je gigant. Puno toga sam naučio od njega dok smo snimali seriju. Kad vidim da sam imao scene za Mustafom Nadarevićem i Moamerom Kasumovićem mogu samo biti ponosan na sebe - ispričao nam je glumac jednom prilikom.

No, serija Lud, zbunjen, normalan donijela mu je i neke neugodnosti. Zbog scene sa zavođenjem jedne djevojke, doživio je i prijetnje i psovanja.

- Ovo je jedna kontroverzna scena. Imao sam zbog nje dosta problema. Mnogi su se uvrijedili na tematiziranje religije, ali ovo je zapravo jedna lijepa ljubavna scena. Skidanje marame je jako razljutilo konzervativce. Prijetili su mi i psovali obitelj - pojasnio nam je jednom prilikom.

Pogledajte video: 

VIDEO

Serijal 'Tarik i Buki' moći ćete pratiti od 8. rujna na YouTube kanalu 24sata i TikTok profilu 24sata. A svu drugu 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJU možete pratiti i na Videoteci 24sata te na našim Facebook i Instagram profilima. Uz već dobro poznate serijale: 24 pitanja, Moja priča, Veliki intervju, uskoro vas čekaju novitetu u kojima smo sigurni da ćete uživati, zabaviti se, a i nešto naučiti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Nucci i Zera otkrili: 'Spotovi nam koštaju oko 15.000 eura'
VELIKI INTERVJU

Nucci i Zera otkrili: 'Spotovi nam koštaju oko 15.000 eura'

Gosti velikog intervju su Nucci i Zera. Otkrili su nam koje su najneugodnije scene doživjeli na nastupima, s kim planiraju duete, koliko im sada koštaju spotovi i što planiraju u budućnosti

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta
Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...