Video

Komentari 10

Tek položio pa došao driftati sa Šebaljem: 'Uništit ćeš kuplung'

Tek položio pa došao driftati sa Šebaljem: 'Uništit ćeš kuplung'

Nakon što je Šebalj provozao više od 50 poznatih u serijalu 'Zvijezde vrište', ponovno je došao red na vožnju s fanovima. Leon Gržinić tek je nedavno položio vozački ispit, a sad je morao driftati i oduševiti Šebalja

Još kao klinac me to zanimalo. Prijavio sam se jer mi je ovo jako zanimljiv serijal, rekao je Leon Gržinić, novi gost serijala 'Zvijezde vrište'. Iako je Šebalj naviknut na poznate face, ovoga puta je, kao idealni poklon za Božić, odlučio razveseliti jednog od svojih fanova.

POGLEDAJTE VIDEO:

Iako je Leon tek nedavno položio, Šebalj ga je suočio s okretanje auta pod ručnom, no prije nego što se u tome okušao, naš najpoznatiji vozač rallyja 'natjerao' ga je da podigne haubu i objasni mu što se tu sve nalazi. Iako se na početku mučio s podizanjem, uspio je, a onda je krenuo objašnjavati, a zatim je uslijedila vožnja.

- Prije su automobili imali stražnji pogon, a sada je većinom prednji pogon jer je jednostavnije voziti, ali ovo je zabavniji - rekao je Šebalj i krenuo s driftom. Dodao je gas i objašnjavao Leonu kako će kasnije okretati auto pod ručnom i driftati.

Leon je preuzeo vozačko sjedalo, a Šebalj se cijelo vrijeme brinuo da mu ne uništi kuplung. Počeo je okretati volan pod ručnom, a Juraj je cijelo vrijeme ponavljao isto:
- Nježno, nježno, uništit ćeš kuplung - ponavljao je.

Ovotjedni gost se opustio, dodao gas i počeo uživati, no nije baš bilo uspješno. Kada je probao driftati, završio je dva puta na travi kraj staze.

- Pao si kao kruška. Jesi ti iz prve prošao vozački - pitao ga je Šebalj, ali na kraju ga je pohvalio i čestitao mu na vožnji. Zajedno su izašli iz auta i za kraj su odlučili razveseliti fanove božićnom pjesmom. Šebalj je davao ritam lupkanjem po autu, a Leon je pjevao.

POGLEDAJTE VIDEO:

No, Leon nije jedini fan kojeg je Šebalj odlučio provozati. Iduću srijedu moći ćete provjeriti kako se u vožnji snašla jedna mlada dama.

Serijal 'Zvijezde vrište' i svu 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJU pratite na YouTube kanalu 24sata, na našim Facebook, TikTok i Instagram profilima te na 24sata.hr.