Video

Komentari 9

Tibor i Noti Limun ocjenjivali rime Devita, KUKU$A i Massima Savagea: 'Nijedan dobar punch'

Tibor i Noti Limun ocjenjivali rime Devita, KUKU$A i Massima Savagea: 'Nijedan dobar punch'

U novoj epizodi Takeovera Tibor i Noti Limun su ocijenili rime Devita, KUKU$A, Massima Savagea, Palca i drugih!. Pogledajte koje su im bile najbolje i u koje su se razočarali...

Ajmo biti iskreni, ja ovdje nisam vidio ni jedan punch, ovo je za mene jako loše, rekao je reper Tibor dok je ocjenjivao rime balkanskih izvođača. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Tibor je u ovoj sezoni takeovera izveo svoju stvar Top 3 s novog albuma Stiletto s kojom je rasturio, a u nastavku serijala ocjenjivao je rime ostali izvođača. Na Tiborovu su karijeru najviše utjecali, kako sam kaže, 50 Cent, Nas, Prodigy, Evidence, Currensy..., a od domaćih izvođača ističe Noti Limuna i njegov album 'Gan Barsi' 

- Osoba zbog koje sam krenuo u sve ovo je Vargek Beatanga. Upoznao sam ga kao klinac i on me uveo u sve... - rekao je Tibor koji je Devitu i Coroni za Drip Drip dao ocjenu tri, kao i za Massima Savagea, Vuk Oreba i Z++ .

- Sve mi ovo isto zvuči, svi imaju kurve, pare i Gucci - rekao je, a mi smo ga pitali kako onda nastaju njegovi tekstovi:

- Tekstovi nastaju tako da utipkam riječi u notepad ili u mobitel, a inspiraciju nalazim u reperima boljima od sebe, Amerikancima naravno, pošto se u glavi cijelo vrijeme s njima natječem - odlučan je Tibor koji nam je pojasnio i od kud suradnja s Flowdeepom te koji njegov beat mu je najdraži?

- Njemu se svidio moj rep, a meni su se svidjeli njegovi beatovi pa smo počeli suradnju. Nemam najdraži beat jer čovjek uspije nadmašiti sam sebe svaki puta isponova kada upali fruity loops - rekao je Tibor koji je u svoj ocjenjivanju rima podijelio i dvije jedinice, u video pogledajte tko su 'sretnici', a Tibora nam je za kraj rekao i gdje se vidi u budućnosti.

- Otvaram obrt za medijski dizajn, a što se tiče muzike, imam još 5 dovršenih i spremnih albuma koji će izlaziti svakih par mjeseci kroz 2022. godinu - zaključio je.