Obavijesti

Video

Komentari 22

Unuk pjevača Opće Opasnosti je vikao: "Dida, dida jesi živ?"

Koncert Opće opasnosti u Ivankovu kraj Vinkovaca prekinulo je glasno vrištanje publike. Na glazbenike Peru Galića (47) i Branimira Jovanovca (43) srušila se golema rampa s videoplatnom te pala na pozornicu dok su izvodili baladu “Rastaviše i nas dvoje”

VIDEO

- Eto, skoro nas je rastavilo. Šalu na stranu, mi smo nasreću živi i zdravi. Branimira je prekrilo platno, tako da nije bilo ozljeda. Nastradalo je samo nešto opreme, ali štetu tek utvrđujemo - kaže Pero. Nezgoda se dogodila na kraju koncerta, kad su rokeri izašli na bis. Na koncertu su bili i Perina supruga Ivanka te unuk David (5), koji voli pjevati s djedom.

POGLEDAJTE VIDEO VIJESTI:

Pokretanje videa...

02:22

- Malo su se uplašili. David je vikao: ‘Dida, dida, jesi li živ’ - kaže Galić. Golema se konstrukcija srušila zbog jakog vjetra, a pjevač je imao brze reflekse te je spretno skočio s bine.

- Mislio sam da publika vrišti zbog pjesme. Kao da me sam Bog upozorio pa sam okrenuo glavu i na vrijeme vidio da se zarušava - kaže Pero. Dodaje kako nitko nije morao na pregled kod liječnika, a da je bilo i potrebe, u blizini bine je bila hitna služba.

- Nećemo sad nikoga prozivati za odgovornost. Sjest ćemo se s organizatorima i porazgovarati. Moramo vidjeti kolika je šteta na opremi. Ma, glavno da nitko nije stradao, lako za tehniku - kaže pjevač. Nezgoda je zabrinula i nekoliko tisuća njihovih fanova koji su, kad je sve prošlo dobro, komentirali kako je ispalo originalno jer su zbilja izazvali opću opasnost. Frontmen Pero je s unukom Davidom posebno vezan, a djed je postao još u 42. godini. Tad je od medija i obožavatelja “zaradio” nadimak “najmlađi rock djed u Hrvata”.

- Unuk mi je najveća radost u životu. S njim se volim valjati po podu, pjevati i pričati priče. Uz njega se i sam osjećam baš poput malog djeteta - rekao je nedavno roker. Dodao je i kako nikad nije bio strog prema njemu, kao ni prema kćeri Dajani (23) i sinu Sebastijanu (20). 
- Nastojim obitelji biti što više na raspolaganju i biti im dobar jer su mi prioritet. Obitelj je moja snaga - rekao je Pero. Žestoki roker nije nikad skrivao da je obiteljski čovjek.

- Supruga Ivanka i ja nerazdvojni smo od prvog dana veze - kaže glazbenik koji s obitelji živi u Županji.

U VIDEO VIJESTIMA POGLEDAJTE I:

- Tragedija kod Sinja: Srušio se avion, u nesreći poginuo mladić (16)

- Sramotna presuda: Zlostavljao dvije curice, a neće ni dana u zatvor

- Informatika postaje obavezna u 5. i 6. razredu osnovne od sljedeće godine

- Sve ljepote Hanžeka u Zagrebu: Sportašice od kojih svima zastaje dah

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 22

VIDEO

Juraj Šebalj: 'Treba znati voziti po kružnom toku, a u Škorpikovoj npr. nitko ne zna'
TKO JE KRIV?

Juraj Šebalj: 'Treba znati voziti po kružnom toku, a u Škorpikovoj npr. nitko ne zna'

U novoj epizodi Tko je kriv? naša ekipa je raspravljala o kružnim tokovima, nesrećama u noćnoj vožnji, ali nesvakidašnjim i zanimljivim privatnim temama...

'Živim za svoje četiri predivne kćeri, već sutra mogu umrijeti'
MAJKA HRABROST

'Živim za svoje četiri predivne kćeri, već sutra mogu umrijeti'

Poduzetnica Tea Perović (40), mama četiri djevojčice u dobi između 3,5 i 7,5 godina, bori se s rakom koji je metastazirao. Pomažu joj vjera i pisanje, a predstavit će knjigu 'Stvorene smo za nebo'
'Mi Hrvati vlasnici smo najstarijeg restorana u SAD-u. Kod nas su jeli Tesla i JFK'
EKSKLUZIVNO ZA 24SATA IZ NEW YORKA

'Mi Hrvati vlasnici smo najstarijeg restorana u SAD-u. Kod nas su jeli Tesla i JFK'

Plus+ Delmonico's je prvi američki "fine dinning" restoran otvoren 1827. godine i prvi je dopuštao ženama okupljanje te uveo i tiskane jelovnike, a sadašnji je vlasnik hrvatski državljanin Dennis Turčinović