Obavijesti

Video

Komentari 18

Vampirica Olja rekordno lagala na Poligrafu: 'Ne želim da mi kći ulazi u Zadrugu, nije to za nju...'

Vampirica Olja rekordno lagala na Poligrafu: 'Ne želim da mi kći ulazi u Zadrugu, nije to za nju...'
3

Vampirica Olja nova je gošća našeg Poligrafa. Bi li vodila ljubav pred kamerama, hoće li se vratiti u reality i brojne druge sočne tajne, saznajte u videu na YouTube kanalu 24sata i Videoteci 24sata

VIDEO

Vampirica sam koji živi u 21. stoljeću pa sam se morala prilagoditi uvjetima. Mislim da sam plemenita vampirica koja se bori protiv predrasuda, mišljenja koja robuju našim društvom. Vječna sam i želim živjeti vječno, otkrila je ekstravagantna vampirica Olja Einfalt Mihovilović u novoj epizodi 'Poligrafa' na YouTube kanalu 24sata.

POGLEDAJTE VIDEO:

Olju je naš inspektor dočekao s 'paprenim' pitanjima. Morala mu je otkriti bi li vodila ljubav pred kamerama, bi li dopustila kćeri ulazak u 'Zadrugu', kontroverzni reality show u kojem je i sama sudjelovala te jesu li joj u tom show ukrali odjeću. Također, Olja nam je otkrila pati li još uvijek zbog smrti muža te zarađuje li prodajom svog nakita više od prosječne hrvatske plaće.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Krenula je vatreno. Olja je pala već na drugom pitanju pa se pred našim strogim inspektorom pokušavala izmotavati.

- Ne znam što je s tim poligrafom. Možda ga niste dobro priključili. Ali ako on tako kaže, vjerojatno je to moja podsvjest koja se javlja - opravdavala se Olja nakon što je izgovorila prvu laž.

POGLEDAJTE I POLIGRAF S LIDIJOM BAČIĆ:

No, na tome nije stala. Izmjenjivala je istine i laži, a na kraju i oborila rekord. Vampiricu je poligraf čak pet puta uhvatio u laži. Jedno od pitanja na koje ju je poligraf uhvatio u laži, bilo je i to bi li kćeri dopustila ulazak u 'Zadrugu'.

- Nije tamo njoj mjesto. Ona je još mlada. Ona je modni dizajner i ne treba ići u show. Ako se protiv moje volje odluči prijaviti u show, to je njezina odluka i ja ću to podržavati - objasnila je Olja našem inspektoru. 

Pitanja su postala sve paprenija, a atmosfera napetija. Olja je vrtila olovkom između prstiju, igrala se s upaljačem, smješkala i nervozno lupkala štiklama.

- Bježim od svega što mi se izdešavalo. Stavljam glavu u pijesak. Imam potrebu promijeniti sredinu, imam potrebu upoznati nove ljude i potrebu upoznati neku novu sebe. Bježim - otvorena je bila Olja. 

Jedan od razloga njezinog odlaska u reality je i činjenica što pati zbog smrti muža, a to je i otkrila na samom ispitivanju.

POGLEDAJTE VIDEO:

VIDEO

- Bili smo u braku više od 24 godine. Kod mene postoje dvije-tri ličnosti pa se jedna brani i neće priznati koliko joj je teško. Zbog toga je vjerojatno poligraf pokazao ovakav rezultat. On prepoznaje pravu Olju, ona koja je voljela svog supruga i zapravo još uvijek pati - iskrena je bila Olja.

Na koja je pitanja slagala, a za što je ipak bila iskrena, saznajte u novoj epizodi. 'Poligraf' i svu 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJU možete pratiti na YouTube kanalu 24sata, Videoteci 24sata, našim Facebook, TikTok i Instagram profilima te na 24sata.hr.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

'Pio sam litru votke na noć, a evo kako sam se ostavio pića'
ISPOVIJEST BIVŠEG ALKOHOLIČARA

'Pio sam litru votke na noć, a evo kako sam se ostavio pića'

Uništio sam veze, postao ogorčeniji i bjesniji, nije me bilo briga što ljudi misle o meni. Došlo je do točke u kojoj sam jako puno vremena počeo provoditi sam u pijanom stanju, prisjetio se ovaj Britanac

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu
Luka Modrić koristi drevnu metodu liječenja - hidžamu: Evo za što se sve ona primjenjuje
Terapija vakuumskim čašicama

Luka Modrić koristi drevnu metodu liječenja - hidžamu: Evo za što se sve ona primjenjuje

Cupping blagotvorno djeluje na bolove koštano-mišićnog sustava. Vlastite obrambene snage koje tijelo izlučuje u pripremi za ozljedu djeluju lokalno na posljedicu bolesti tako da se tegobe smanje