Video

Komentari 1

Veliko finale 'DIY' talent showa: Čije je božićno drvce najbolje?

Veliko finale 'DIY' talent showa: Čije je božićno drvce najbolje?

Nakon tri polufinalne epizode showa 'Pilaj po svom', slijedi veliko finale. Aisha, Marko i Natalija opremili su se s bušilicama, vijcima, čekićima i krenuli u borbu za titulu najboljeg 'do it yourself' majstora...

Spremna sam i samo želim da krenemo, rekla je Aisha König Barušić (16), najmlađa natjecateljica koja se u finale plasirala zahvaljujući tome što je pobijedila svog tatu, inače majstora i obrtnika. Učenica je Škole primijenjene umjetnosti i dizajna u Zagrebu, a u finalu je odlučila naparviti božićno drvce od tri velike kuhače i ponešto ukrasa. Drugoj finalistici Nataliji Cvjetković metalne cijevi bile su glavni rekvizit, a Marko Raić, jedini muškarac u finalu, poslužio se s metalnom mrežom i pur pjenom. 

POGLEDAJTE VELIKO FINALE PRVOG HRVATSKOG 'DIY' TALENT SHOWA 'PILAJ PO SVOM':

- Jako mi je drago što se natječem protiv dvije mlade i talentirane majstorice - rekao je Marko. U polufinalu je kotao za kotlovinu preuredio u stolić za dnevni boravak i oduševio žiri prvog hrvatskog 'DIY' talent showa i serijala 24sata oriđiđi produkcije 'Pilaj po svom'.

- Napravio sam konstrukciju i sad ću s pur pjenom napraviti snijeg. Imaš li ti Davide ideju kako da se to što prije osuši - pitao je Marko pomoćnika na setu, odnosno majstora prijateljstva Davida Skrbina. Kao i u svim dosadašnjim epizodama, i u finalu su natjecatelji jednom tijekom snimanja u pomoć mogli pozvati jokera, majstora i youtubera.

- Kako i piše u uputstvima, pur pjenu drži 20-ak minuta u toploj vodi prije upotrebe, a povećat će se dva do pet puta nakon stavljanja - rekao mu je David. Marko je nakon toga, i sebe i drvce, posipao šljokicama. 

- Kod mog drvca je nabitnije da se koluti zalijepe za površinu, odnosno dasku - rekla je Natalija. Marko nije imao problema s lijepljenjem. Njegov se bor, suprotno planiranom, zalijepio za pod, a Aisha je morala improvizirati jer joj prvotna zamisao o ukrašavanju nije bila uspješna.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Čije božićno drvce pobjeđuje, pogledajte na YouTube kanalu 24sata te na našoj Facebook stranici. Serijal snimamo u suradnji s trgovačkim lancem Pevex.