Video

Komentari 1

Žestok 'okršaj' tate i kćeri - čije police za boravak pobjeđuju?

Žestok 'okršaj' tate i kćeri - čije police za boravak pobjeđuju?

U 2. epizodi 'diy' talent showa 'Pilaj po svom' natječu se tata i kći, Zlajo i Aisha. Zadatak im je napraviti police za dnevni boravak. Je li mlada majstorica pobijedila velikog znalca, pogledajte u novoj epizodi

Danas se natječem protiv svoje kćeri. Ima veliku dozu kreativnosti, a i veliki potencijal za pobjedu. Vidjet ćemo tko je bolji. Ona je natjecateljskog duha i mislim da baš ne voli gubiti. Bit će zanimljivo, rekao je Zlatko Barušić, inače otac četvero djece.

U prvom hrvatskom 'diy' talent showu i serijalu 24sata oriđiđi produkcije 'Pilaj po svom', Zlajo, kako ga zovu prijatelji, natječe se protiv svoje kćeri Aishe (16). Ona je učenica 2. razreda u Školi primjenjene umjetnosti i dizajna, a njezin tata je vlasnik obrta za građevinske radove.

POGLEDAJTE 2. EPIZODU 'DIY' TALENT SHOWA: Tata vs. kći

- Često mi kažu kako bih trebao imati sina koji će naslijediti ovaj posao. Hoće li ići tatinim stopama? Ja se nadam - rekao je Zlatko. Da jabuka ne pada daleko od stabla, dokaz su upravo naši kreativci - tata i kći. Zadatak im je napraviti police za dnevni boravak. Na prvu, čini se skroz jednostavno, ali uz ograničeno vrijeme i pritisak stručnog žirija, e sad se zadatak već čini manje lagan.

Ipak, radi se o amaterima kojima su 'uradi sam' projekti hobi, a oboje su se, uz povremene komplikacije, odlično snašli na našem setu. 

- Boli me ruka od ovoga - rekla je Aisha dok je svoju dasku špricala sa sprejem. U pomoć je pozvala majstora prijateljstva, odnosno 'joker zovi'. To je David Skrbin, najbolji samouki majstor u Hrvatskoj koji svoje projekte dijeli na YouTube kanalu. Tamo ga prati skoro milijun i pol tisuća ljudi. I tata je trebao njegovu pomoć - nije znao kako omotati konop oko slike, ali taj problem su riješili nakon nekoliko sekundi.

Jedan riješen, ali dolazi novi. Aishu nije slušala bušilica, a dasku nikako nije mogla pričvrstiti uz drugu površinu.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Uz malo muke i puno nauke, uspjeli su svoje projekte dovršiti na vrijeme.

Je li mala majstorica pobijedila svog tatu i velikog majstora te mentora Zlaju, saznajte u 2. epizodi showa 'Pilaj po svom' koji snimamo u suradnji s trgovačkim lancem Pevex. 

POGLEDAJTE 1. EPIZODU 'PILAJ PO SVOM': Prijateljica vs. prijateljica