Obavijesti

Video

Komentari 2

Vikend na Zrinjevcu: Uživajte u najljepšim opernim arijama i duetima te Misi na španjolskom

Vikend na Zrinjevcu: Uživajte u najljepšim opernim arijama i duetima te Misi na španjolskom
2

Koncerte koji će se održati u subotu i nedjelju s početkom u 19 sati moći ćete pratiti i na YouTube kanalu 24sata te na Facebook stranici 24sata i Turističke zajednice grada Zagreba

VIDEO

Koncerti na zagrebačkom Zrinjevcu već nekoliko tjedana oduševljavaju publiku, a ovoga vikenda, to će ponovno. Naime, u subotu će posjetitelji moći uživati u najljepšim opernim arijama i duetima, a u nedjelju će uživati uz ‘Misu na španjolskom’. Oba koncerta počinju u 19 sati, a moći ćete ih pratiti i na YouTube kanalu 24sata i Facebook stranicama 24sata i Turističke zajednice grada Zagreba.

Koncerti na Zrinjevcu dio su ovogodišnjeg programa ‘Advent u Zagrebu’. Tema ovogodišnjeg Adventa je hrvatska baština kroz igračke, a svi posjetitelji će moći uživati u više od 120 koncerata, programa za djecu i izložba na više od 15 uređenih lokacija.

- Prije deset godina ovdje na Zrinjevcu je počeo zagrebački advent. Unatoč pandemiji, unatoč potresu, zagrebački Advent ide dalje. Želim vam za vrijeme Adventa puno mira, puno ljubavi, puno nade i puno radosti. Ono što nam svima želim da je ovo zadnji pandemijski Advent. Uživajte - rekao je gradonačelnik Zagreba Tomislav Tomašević na otvaranju Adventa.

Najljepše arije i duete te Misu na španjolskom, oni koji nisu u Zagrebu, moći će pratiti na YouTube kanalu 24sata i na Facebook stranicama 24sata i Turističke zajednice grada Zagreba.

Prije ovih koncerata, na YouTube kanalu 24sata i Facebook stranicama 24sata i Turističke zajednice grada Zagreba mogli ste pratiti i koncerte Marka Tolje, Matije Cveka te Ante Gele koji je nastupio s mladim zvijezdama 'The Voicea'.

- Super mi je svirati na Adventu u Zagrebu, već godinama to radim. Super mi je svirati s ovom mladom ekipom - rekao je Gelo na koncertu.

POGLEDAJTE I KONCERT ZAGREBAČKIH SOLISTA:

Pokretanje videa...

Koncert Zagrebačkih solista 29:31

Ne zaboravite ni u ovo vrijeme paziti na sebe i druge. Prilikom posjeta Adventu pridržavajte se propisanih epidemioloških mjera i ostanite zdravi i veseli.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje
ZDRAVLJE I PREVENTIVA

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje

Slijedeći osam zdravih načina ponašanja moguće je smanjiti biološku dob, otkiva istraživanje. Radi se o svakodnevnim navikama koje su dostupne na jednostavan način

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin
Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV
SVJETSKA PREMIJERA

Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV

Rijetko koji model na tržištu ovdje nudi više prostora, i iskreno, trenutno nam ne pada na pamet ni jedan veliki SUV koji bi imao više prostora od ove Škode