Video

Komentari 2

Vikend na Zrinjevcu: Uživajte u najljepšim opernim arijama i duetima te Misi na španjolskom

Vikend na Zrinjevcu: Uživajte u najljepšim opernim arijama i duetima te Misi na španjolskom

Koncerte koji će se održati u subotu i nedjelju s početkom u 19 sati moći ćete pratiti i na YouTube kanalu 24sata te na Facebook stranici 24sata i Turističke zajednice grada Zagreba

Koncerti na zagrebačkom Zrinjevcu već nekoliko tjedana oduševljavaju publiku, a ovoga vikenda, to će ponovno. Naime, u subotu će posjetitelji moći uživati u najljepšim opernim arijama i duetima, a u nedjelju će uživati uz ‘Misu na španjolskom’. Oba koncerta počinju u 19 sati, a moći ćete ih pratiti i na YouTube kanalu 24sata i Facebook stranicama 24sata i Turističke zajednice grada Zagreba.

Koncerti na Zrinjevcu dio su ovogodišnjeg programa ‘Advent u Zagrebu’. Tema ovogodišnjeg Adventa je hrvatska baština kroz igračke, a svi posjetitelji će moći uživati u više od 120 koncerata, programa za djecu i izložba na više od 15 uređenih lokacija.

- Prije deset godina ovdje na Zrinjevcu je počeo zagrebački advent. Unatoč pandemiji, unatoč potresu, zagrebački Advent ide dalje. Želim vam za vrijeme Adventa puno mira, puno ljubavi, puno nade i puno radosti. Ono što nam svima želim da je ovo zadnji pandemijski Advent. Uživajte - rekao je gradonačelnik Zagreba Tomislav Tomašević na otvaranju Adventa.

Najljepše arije i duete te Misu na španjolskom, oni koji nisu u Zagrebu, moći će pratiti na YouTube kanalu 24sata i na Facebook stranicama 24sata i Turističke zajednice grada Zagreba.

Prije ovih koncerata, na YouTube kanalu 24sata i Facebook stranicama 24sata i Turističke zajednice grada Zagreba mogli ste pratiti i koncerte Marka Tolje, Matije Cveka te Ante Gele koji je nastupio s mladim zvijezdama 'The Voicea'.

- Super mi je svirati na Adventu u Zagrebu, već godinama to radim. Super mi je svirati s ovom mladom ekipom - rekao je Gelo na koncertu.

POGLEDAJTE I KONCERT ZAGREBAČKIH SOLISTA:

Ne zaboravite ni u ovo vrijeme paziti na sebe i druge. Prilikom posjeta Adventu pridržavajte se propisanih epidemioloških mjera i ostanite zdravi i veseli.