Video

Komentari 3

Vrući taksi: Luka Basi i zgodne slovenske dive snimili su miks najboljih božićnih pjesama

Vrući taksi: Luka Basi i zgodne slovenske dive snimili su miks najboljih božićnih pjesama

Jedan od najuspješnijih izvođača zabavne glazbe, Luka Basi i slovenske pjevačice Nika Zorjan, Maraaya, Alya i Manca Špik napravili su mix svojih velikih hitova za najbolje blagdanske partyje

Luka Basi, jedan od najuspješnijih izvođača zabavne glazbe, u društvu slovenskih pjevačica Nike Zorjan, Alye, Mance Špik te Maraaye snimio je mashup svojih i njihovih najvećih hitova. Ovaj glazbeni mix započinje Luka i to sa svojom pjesmom 'Taxi', a nakon njega slijede Maaraya, Manca, Alya te Nika sa svojim pjesmama. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Maraaya je ovaj mix upotpunila pjesmom 'Obujem nove čevlje', Manca je otpjevala pjesmu 'Limonada', Alya svoj hit 'Dobro jutro, življenje' dok je Nika Zorjan sve zaokružila božićnim hitom 'Poljubi me na Božić'. 

Suradnja ovih glazbenika svidjela se i publici koja je svoje oduševljenje pokazala u komentarima ispod pjesme. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Ove su pjesme pune ljubavi, veselja, bez autotunea i negative. Ova će mi zima ostati u lijepom sjećanju jer je ukrašena najboljom glazbom - stoji u jednom od komentara.

A Luka Basi je sa svojim glazbenim kolegama snimio i drugi nastavak raspjevanog božićnog taksija. Pridružili su mu se dečki iz grupe BQL, Nika Zorjan te Manca Špik.

Uživajte i vi u ovom blagdanskom hitu!

POGLEDAJTE VIDEO: