Obavijesti

Video

Komentari 15

Youtuberica Ela: Povećala sam usne, ali planiram još korekcija

Youtuberica Ela: Povećala sam usne, ali planiram još korekcija
5

Poznata splitska youtuberica i influencerica Ela Jerković odgovorila je na naših 24 pitanja za YouTube kanal 24sata. Otkrila nam je kako se počela time baviti, koji joj je životni cilj...

VIDEO

Kada sam dobila prvu ponudu koja mi se svidjela, shvatila sam da bi od društvenih mreža mogla napraviti karijeru. Iako na to ne gledam samo kao na karijeru, već na zabavu i beskonačnu slobodu. Ne mogu živjeti od toga, ali moj BMW može, rekla nam je poznata splitska youtuberica i influencerica.

POGLEDAJTE VIDEO:

Ela na svom YouTube kanalu broji gotovo 100.000 pratitelja, dok je na Instagramu prati više od 260.000 ljudi. Iako je iz Splita, rekla nam je da je prati čak tri puta više ljudi iz Zagreba, nego iz Splita.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Prepoznatljiva po kričavoj boji kose, često objavljuje slike svog BMW-a E36, za kojeg nam je otkrila da je trenutno u fazi makeovera. Ela nikada ne propušta glazbene festivale, a rekla nam je i da je u klub prvi put izašla s 15 godine, iako, kako kaže, to nije za pohvalu.

- Niti jedan festival na koji sam planirala otići ovo ljeto nisam propustila, a zbog jednog sam čak i propustila zadnji ispit na fakultetu - kaže Ela, koja je u Splitu studentica primaljstva.

Na Instagramu često objavljuje provokativne fotografije, za koje se našalila da je sreća što joj otac radi na brodu pa tamo nema signala da ih može vidjeti.

- U srednjoj školi sam trebala odgovarati latinski, i naravno, nisam naučila pa sam aktivirala protupožarni alarm u školi i sve su nas pustili iz škole - izdvojila je Ela ovu situaciju kao najbuntovniju u svom životu.

Iako već ima nekoliko tetovaža na svom tijelu, ne planira stati. Kaže kako su joj je u planu tetovirati šake, ruke i vrat, no ne zna što će biti sljedeće. Ne planira stati ni s korekcijama na svom tijelu. Već je povećala usne, a kaže kako joj to definitivno nije zadnja korekcija.

Zapratite YouTube kanal 24sata i pogledajte 24 pitanja s Elom Jerković.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Troškovi za Uskrs? 'Ne mogu ništa reći o tome, jednako'
VOX POPULI

Troškovi za Uskrs? 'Ne mogu ništa reći o tome, jednako'

Pitali smo prolaznike koliko misle da će potprošiti ove godine za Uskrs. I dok većina kaže da će potrošiti više, neki tvrde da će im biti isto. Pogledajte u videu na YouTube kanalu i Videoteci 24sata

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu
Luka Modrić koristi drevnu metodu liječenja - hidžamu: Evo za što se sve ona primjenjuje
Terapija vakuumskim čašicama

Luka Modrić koristi drevnu metodu liječenja - hidžamu: Evo za što se sve ona primjenjuje

Cupping blagotvorno djeluje na bolove koštano-mišićnog sustava. Vlastite obrambene snage koje tijelo izlučuje u pripremi za ozljedu djeluju lokalno na posljedicu bolesti tako da se tegobe smanje