Video

Komentari 17

Zagrebački reper o Voyageu: 'Još se razvija, bit će on dobar'

Zagrebački reper o Voyageu: 'Još se razvija, bit će on dobar'

Khan je u Live sessionu izveo svoju stvar 'Na bloku', a sada je i ocjenjivao rime svojih rep kolega. Takeover i 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJU pratite na YouTube kanalu 24sata i Videoteci 24sata

Kada bih čuo kako je odrepano, možda bi mi bilo bolje. Ovo je nategnuta trojka. Voyage se još razvija, bit će to dobro, rekao je reper Khan u ocjenjivanju rima u serijalu 'Takeover' na YouTube kanalu 24sata. Zagrebački reper i voditelj ocjenjivao je rime Generala Woo, Voyagea, Ede Majke...

POGLEDAJTE VIDEO:

Takeover, serijal posvećen domaćoj hip hop sceni, krenuo je s trećom sezonom. Nakon što su se u prethodnim sezonama 'izredali' Hiljson Mandela, Stoka, Grše i brojna druga imena s naše scene, ovu sezonu otvorio je zagrebački reper Khan. U live sessionu izveo je svoju stvar 'Na bloku', a sada je na red došlo i ocjenjivanje rima.

- Ovo je dosta bazično, ali imam tu nostalgičnost prema Edi. Obožavao sam te njegove stvari, a osobno mi danas zvuči još bolje nego ranije - rekao je Khan o pjesmi Ede Majke 'Prži' i dao mu čistu peticu.

Kada je čitao stihove pjesme 'Ja sam ulica' Generala Woo, Khan nije bio pretjerano oduševljen. Rekao je da mu je to za trojku jer nije za  'masone' koji se spominju u pjesmi, a i dodao je kako mu rimovanje zvuči dosta bazično.

Za razliku od pjesme Generala Wooa, bio je oduševljen stihovima pjesme 'Kapuljače' koju izvode 'Dekadenti'.

- Ovo mi je brutalno. Dobra lirika, dobre metafore, ima smisla za humor. Bez beda bi dao 'petardu' ovome. Do jaja mi je - zaključio je Khan o ovim stihovima.

Zagrebački reper je osim ocjenjivanja rima, s nama podijelio i kako mu je bilo na snimanju ovoga serijala. Kako kaže, snimanje je prošlo opušteno i smatra ovo dobrim iskustvom.

- Pratio sam serijal i ranije. Mislim da je ovo nešto novo i svježe te prijeko potrebno domaćim izvođačima. Drago mi je da kvalitetni artisti dobivaju priliku - objasnio je Khan i pozvao gledatelje da prate Takeover i upoznaju s nekim, možda za njih do sad nepoznatim izvođačima.

POGLEDAJTE VIDEO:

Serijal Takeover možete pratiti utorkom i petkom. Utorak je rezerviran za live session, a petak za ocjenjivanje rima. Svu 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJU pratite na YouTube kanalu 24sata, Videoteci 24sata, našim Facebook, TikTok i Instagram profilima te na 24sata.hr.