Video

Komentari 43

Zašto je super biti Mate Rimac: Priča o genijalcu koji je iz male garaže stvorio auto carstvo!

Zašto je super biti Mate Rimac: Priča o genijalcu koji je iz male garaže stvorio auto carstvo!

U jesenskom izdanju JoomBoos Videostar magazina čitajte sve o genijalcu koji je promijenio sliku hrvatskog poduzetništva i iz garaže stvorio čudo, a u paketu dobivate i brutalne kvizove, privjesak, makeup...

Svima je bilo teško zamisliti da će 'tamo neki mali' iz Hrvatske napraviti najsnažniji električni automobil na svijetu, izjavio je svojedobno Mate Rimac. A danas je njegova Nevera i službeno najbrži električni automobil ikad napravljen.

U novom, jesenskom izdanju JoomBoos Videostar magazina pronašli su još razloga zašto je super biti Mate. Kao savršen primjer mladima kako uspjeti i kako postići sve što si u životu sanjao, Mate je jedan od najvećih uzora novijih generacija danas. A on je svoj biznis s Rimac Automobilima, prisjetimo se, pokrenuo iz garaže.

Mate Rimac predstavio Neveru: Ovaj  auto pomiče granice

- Radili smo dan i noć, spavali na podu, izbacivali su nas iz hale, isključivali nam struju jer nismo mogli plaćati, dugovali smo dobavljačima... - ispričao je. Od te garaže, danas je nastala tvrtka s preko tisuću zaposlenih. 

- Kada sam kretao u sve ovo, nisam imao pojma što je startup, nisam znao sve te silne pojmove, pa sam tražio po Zagrebu odvjetnika da mi objasni, imao sam 20 godina - prisjetio se ovako Mate svojedobno u jednom intervjuu svojih početaka. 

Mate Rimac predstavio Neveru: Ovaj  auto pomiče granice

Danas su njegove električne jurilice na brojnim listama najpoželjnijih automobila na svijetu, hvale ga ne samo domaći, već i svjetski stručnjaci i mediji, a on, samozatajan i skroman, samo nastavlja briljirati i raditi ono u čemu je najbolji, stvarati tehnologiju budućnosti.

Što su sve o Mati otkrili u novom JoomBoos magazinu čitajte u velikoj priči u novom broju. Jesenski JoomBoos magazin, s kojim u paketu dobivate i #EUnited knjižicu kvizova znanja, JoomBoos privjesak, essence šminku za jesen, najbolje postere i još više top priča, potražite na svim kioscima Tiska po cijeni od 35 kuna i skratite si ove tmurne, jesenske dane!

POGLEDAJTE TRAILER ZA 'RAP SCHOOL':