Obavijesti

Vikend akcija u Meblu - popusti od 25% do 40%

Vikend akcija u Meblu - popusti od 25% do 40%
7

Pozivamo Vas da od 13. do 16.07. iskoristite popust od 25% popusta na krevete, madrace i ugradbene ormare te 40% na vrtni asortiman. Madraci već od 439,00 kn!

Pozivamo Vas da u periodu od 13. do 16.07.2012. iskoristite poseban vikend popust i to 25% popusta na krevete, madrace i ugradbene ormare te 40% na vrtni asortiman sa zalihe. Posebna pogodnost: rasprodaja tekstila i asesoara iz prošlogodišnje kolekcije!

Uz čak 25% popusta mogu biti vaši Meblo madraci Termal09, Monsun, Aktiv Seven, Galileo i Hospital Extra u svim dimenzijama, kreveti sa spremištem iz linije Punkt, kreveti Miotto, kreveti na podizanje Dagmar te ugradbeni ormari.

Iz ponude posebno izdvajamo krevete sa spremištem za posteljinu (u raznim dimenzijama) kao što su Gramos, Jana i Viola koji mogu biti vaši već za 2.709kn .

Tu su i ekstravagantni kreveti sa Swarovski kristalima iz linije Miotto koji mogu biti vaši već za 4.438kn.

Nakon što odaberete krevet iz snova, valja odabrati dobar madrac koji će vam omogućiti zdrav i miran san. Tako madrac Real u dimenzijama 200x80 cm može biti vaš već za 438,00 kn! Posebno ističemo madrac Galileo Memory Silver - koji, kao novitet u ponudi , u jednom madracu nudi čak četiri različite varijanti za spavanje. Provjerite!

Tu je i popust od 40% na vrtni asortiman od tikovine i eukaliptusa kako bi vaš vrt, terasa, balkon zablistao u najvećem sjaju. Požurite, jer količine su ograničene!

Pored vikend popusta ističemo i veliku ljetnu rasprodaju dekora i asesoara koja traje do isteka zaliha, i u sklopu koje možete pronaći košarice za kruh za 29kn, nadstolnjake od 39kn, platnene držače od 12kn, podmetače od 15 kn, rukavice za pećnicu od 29kn i još mnogo toga. Provjerite u Meblo web shop-u.

Iskoristite ovu specijalnu ponudu i opremite svoj dom povoljnije u najbližem Meblo salonu ili jednim klikom na Meblo web shop

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm
PROMJENA VREMENA NA PUTU

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm

Kiša je već zahvatila dijelove Visa, Korčule i Pelješca, kao i dio samog sjevera države. Brojni stanovnici Hrvatske koji Praznik rada provode u prirodi nadaju se kako će ih kiša izbjeći, barem još neko vrijeme...

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta
VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'
4.3 PO RICHTERU

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'

RAKOVICA - Odmah sam pregledao snimke nadzorne kamere s vikendice u Rakovici. Potres se jasno vidi. Prvo je jako udarilo, a onda se tlo kratko zatreslo. To je udaljeno samo 2 kilometra od epicentra, javio nam je čitatelj koji je poslao snimku potresa magnitude 4.3 po Richteru koji je u srijedu u 5.38 zatresao na granici s BiH, samo 15 kilometara od Slunja.