Obavijesti

Vikend vrhunske zabave u Varaždinu uz Pan noći kafića

Vikend vrhunske zabave u Varaždinu uz Pan noći kafića
2

Jedinstvena trodnevna glazbeno-zabavna platforma Pan noći kafića održat će se u pet varaždinskih kafića i klubova te će svojim vrhunskim programom zadovoljiti sve ljubitelje dobrog provoda i druženja.

Pan organizira vrhunski glazbeno-zabavni provod i besplatne koncerte uz Acoustic Band, Elemental, Luku Belanija, Pips, Chips & Videoclips i DJ-a Kostu Radmana. Jedinstvena trodnevna glazbeno-zabavna platforma Pan noći kafića održat će se u pet varaždinskih kafića i klubova te će svojim vrhunskim programom zadovoljiti sve ljubitelje dobrog provoda i druženja.

U Rock Artu će u četvrtak 23. svibnja početi prvi u nizu odličnih koncerata koji će održati mladi i uvijek raspoloženi, ali iskusni Acoustic Band. Uz tradicionalno široki repertoar pjesama, varaždinska publika će imati priliku čuti i pjesmu „Zovem te“ za koju je nedavno objavljen i spot.

Za nastavak odlične glazbene atmosfere pobrinut će se energični Elemental u petak, 24. svibnja u Barflyju. Vrhunska svirka uživo zadovoljit će sve ljubitelje hrvatske hip hop glazbene scene, a bend će Varaždince „počastiti“ i pjesmama s novog albuma „U Redu Je“ s naslovnim singlom „Po mojoj mjeri“.

Istu večer, Stadium Bowling Centar ugostit će mladog križevačkog kantautora i rock pjevača Luku Belanija koji se nedavno vratio s turneje u Njemačkoj. Publika će uživati u pjesmama na engleskom jeziku, dok će hitovi s posljednjeg objavljenog albuma „Changin' chapters“ svojim zarazno optimističnim ritmovima rasplesati sve prisutne.

U subotu, 25. svibnja žestoki Pips, Chips & Videoclips će provjerenim domaćim rockom prodrmati i bez sumnje napuniti cijeli klub Rogoz.

Istu večer, lounge&cocktail bar Mea Culpa dočekuje sve obožavatelje kvalitetnih house i progressive ritmova uz mladog i perspektivnog DJ-a Kostu Radmana. Svi koncerti počinju u 22.00 sati, uz iznimku DJ-a Koste Radmana koji u subotu kreće s nastupom u ponoć.    

Pan noći kafića je glazbeno-zabavna platforma koja svojim kvalitetnim sadržajem nastoji pridonijeti varaždinskoj koncertnoj i festivalskoj ponudi. Stoga je Pan svim zainteresiranima, uz zajamčeno dobar provod, osigurao i besplatan ulaz na sve koncerte. Varaždinci će se ovog vikenda imati priliku opustiti i zabaviti u društvu prijatelja i dragih osoba uz niz kvalitetnih koncerata te na taj način osjetiti Panove dobre vibracije. Varaždin će nesumnjivo uživati u vrhunskoj zabavi i dobro rashlađenom Panu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Otkrijte što sve Google zna o vama: Prati vam lokaciju, a lako prepoznaje i vaš glas...
SAMO ZA HRABRE

Otkrijte što sve Google zna o vama: Prati vam lokaciju, a lako prepoznaje i vaš glas...

Koliko imate godina, što vas zanima, imate li djecu, gdje živite i kamo ste putovali, koje jezike govorite i još puno toga najveća svjetska tražilica zna o vama

Jedini Japanac na Titanicu: Zbog onoga što je napravio bio je na listi srama sve do kraja života
PRIČA O MASABUMIJU HOSONI

Jedini Japanac na Titanicu: Zbog onoga što je napravio bio je na listi srama sve do kraja života

Masabumi Hosono probio se do čamaca za spašavanje. Čuo je da mornar viče: 'Mjesta za još dvoje'. Na brodu je bilo još žena i djece. U Japanu je završio u udžbenicima kao primjer sramotnog ponašanja
Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka
POČIVALA U MIRU

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka

Sergej Jakirović uoči supervažne utakmice protiv Rijeke izgubio je majku Jelenu, doznaju 24sata. Njen će sprovod biti u utorak u Metkoviću kako bi se maksimalno mogao posvetiti utakmici na Rujevici