Obavijesti

Vinyl - (cijelo)dnevni boravak dobrih vibracija

Vinyl - (cijelo)dnevni boravak dobrih vibracija
10

Tijekom cijelog vikenda, od jutra do večeri, su u vlastitom ritmu, a ne prema nekom zadanom rasporedu, u prostor intervenirati brojni glazbenici, glumci i likovnjaci

Vinyl - (cijelo)dnevni boravak dobrih vibracija u neposrednoj blizini KožarićevogPrizemljenog sunca vrata otvorio već uz prvu jutarnju kavu, u petak, 13. veljače.

U Vinylovu galeriju na mjesec dana useljavaju Stanislav i Klasja Habjan projektom Literartura, koji je istovremeno instalacija, kabinet, radionica, izložba i čitaonica. U postavu sadržaja koji uključuje literaturu ili iz nje proizlazi, pronaći ćete Bilježnice s prozorima, Knjige iz knjiga  i Kalendar čuda, ali i brojne druge radove koji će nastajati na licu mjesta, kroz razgovor i druženje upravo s vama.

Osim ploča, a koje ćete u prostoru moći i kupiti, u Vinylu će se vrtjeti iLightune.G, inovativna i nagrađivana instalacija Bojana Gagića i Miodraga Gladovića koja svjetlo pretvara u zvuk, a tijekom trodnevnog programa otvaranja u različitim terminima od jutra do večeri u prostor su zvučno intervenirali i brojni glazbenici različitih žanrova.

Kako se s jutarnjom kavom slaže zvuk klasične violine, provjeriti ste mogli u društvu virtuozne Tene Novak. Uz saksofon i preparirani klavir kultnog Damira Price Kafke možda bi vam pasalo neko od ponajboljih domaćih vina koja se služe na čaše. Za one koji više vole žestoko tu su braća Alen Sinkauz i Nenad Sinkauz, osnivači benda East Rodeo i audiovizualnog projekta Day of the year, te elektroakustični band Azot, ali i poseban whiskey bar sa najvećim izborom brandova u gradu.

Noć je ovog, ali i svih idućih vikenda rezervirana za plesne ritmove koje za vas kombinira rezidentni DJ tim - petkom će to biti kolažni program Off The Record, a subotom Vinyl Attack (retro vs modern). Uz njih na plesnom podiju možete ostati doslovno do zore, jer Vinyl svoja vrata zatvara u 4 sata ujutro.

Detalje programa otvorenja, ali i brojnih drugih zbivanja kojima će tjedno obilovati ovaj novi izlog urbane kulture, potražite na društvenim mrežama, Vinylovim Facebook, Twitter i Instagram profilima ili jednostavno navratite do Bogovićeve 3!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Dirljive slike: Ovo je bebica koju su našli u košu za smeće, drži je doktor po kojem je dobila ime
ČUDO NA SVETOM DUHU

Dirljive slike: Ovo je bebica koju su našli u košu za smeće, drži je doktor po kojem je dobila ime

Iako beba službeno nema ime, dr. Alfirević nam je otkrio kako dječačića zovu Ivan, po doktoru koji ga je zaprimio te noći

Slovački ministar demantirao je nagađanja: 'Operacija traje već tri sata, Robert Fico je kritično!'
NAPADAČ UHIĆEN

Slovački ministar demantirao je nagađanja: 'Operacija traje već tri sata, Robert Fico je kritično!'

Kako javljaju slovački mediji, upucan je nakon izlaska sa sjednice Vlade. Navodno je upucan s više hitaca u prsa i trbuh, napadač je uhićen...
Nikola u Zagrebu išao po kćer u vrtić  i nestao. Iz vrtića su zvali obitelj. Uključila se i policija
'NIKAD JE NE BI OSTAVIO'

Nikola u Zagrebu išao po kćer u vrtić i nestao. Iz vrtića su zvali obitelj. Uključila se i policija

Za nestanak je obitelj saznala kad su ih nazvali iz vrtića da nitko nije došao po djevojčicu. U sve se uključila i policija. Obitelj moli, ako ga je netko vidio da javi njima na broj 097/670-1528 ili policiji na 192