Obavijesti

Vještine komunikacijske samoobrane

Vještine komunikacijske samoobrane
2

Je li moguće ostati 'kul' baš u svakoj konfliktnoj situaciji na poslu, u društvu i kod kuće? Kako uspješno pregovarati s članovima obitelji, ali i s poslovnim partnerima? Upoznajte učinkovite tehnike komunikacijske samoobrane u životu i poslu.

U jedinstvenom priručniku "NA KRIVOG STE SE NAMJERILI! Vještine komunikacijske samoobrane u životu i poslu“ čekaju vas učinkovite tehnike izbjegavanja otrovnih komunikacijskih strelica i…koplja. „Šef me izluđuje, ne mogu više izdržati!“, „Svi me iskorištavaju“, „Nitko me ne doživljava ozbiljno“, “ Svekrva me dovodi do ruba živaca!“, „Stalno me napadaju“…nije li se svatko barem jednom u životu požalio na nešto slično? 

Loša komunikacija i napeti međuljudski odnosi glavni su izvor stresa u mnogim poljima života, a to se osjetno odražava na kvalitetu života. Iskoristite konkretne i nevjerojatno praktične savjete stručnjaka kako biste naučili živjeti bez nepotrebnih živciranja i stresova i usput sačuvali psihičko i fizičko zdravlje. 

Autori priručnika "Na krivog ste se namjerili!", iskusni komunikacijski stručnjaci i liječnici, preporučuju da ne bismo trebali trošiti vrijeme žaleći se na sudbinu ili na onoga tko nas je povrijedio. "Umjesto da se žalimo, radije bismo se trebali upoznati s mehanizmima manipulacija i osobitostima karaktera s kojima ulazimo u interakcije. Uklonite tipke koje pritišću vaši uvreditelji i manipulatori, sve suvišno za što se agresori mogu uhvatiti - i postat ćete neranjivi". 

Osim učinkovitih tehnika komunikacijske samoobrane, priručnik sadrži i konstruktivne prijedloge za poboljšanje komunikacije, sustavan rad na sebi, samomotivaciju, kao i preporuke za učinkovito pregovaranje u poslu i životu općenito. 

Na stranicama ove knjige čekaju vas odabrani sadržaji: 

- manipulacija i kako joj doskočiti: tehnike samoobrane 

- vještine učinkovite komunikacije 

- učinkoviti modeli reagiranja pod pritiskom 

- tehnike suprotstavljanja napadu i pritisku 

- konstruktivne tehnike: model postavljanja i postizanja ciljeva 

- kako reći „ne“: umijeće odbijanja i postavljanja granica 

- tehnika postavljanja pravih pitanja 

- vještine pregovaranja 

- osnovne tehnike ponašanja s kompliciranim i teškim osobama 

- konstruktivno i pozitivno pristupanje izazovima. 

Ovaj interesantan priručnik krcat je anegdotama i duhovitim pojašnjenjima pa osim praktičnih uputa predstavlja i uistinu zabavno štivo. Iskoristite znanja i vještine koje sadrži i osigurajte si značajne prinose u zahtjevnom procesu postizanja bezbolne komunikacije u sve nestrpljivijem svijetu. 

Sa sadržajem knjige možete se detaljnije upoznati u web knjižari izdavača Planet Zoe, saznati više o autorima i čak pročitati nekoliko stranica iz prvog poglavlja! Knjigu možete naručiti ovdje za samo 89 kuna + poštarina. 


Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'
ŽELI NADAHNUTI DRUGE

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'

Iako je zbog svojih fotografija na Instagramu dobila brojne ružne komentare na račun svog izgleda, Molly to je nije spriječilo da i dalje širi poruku da je svako tijelo lijepo na svoj način

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske
Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"