Obavijesti

Vreća puna iznenađenja u Nassfeldu - snijeg do travnja!

Vreća puna iznenađenja u Nassfeldu - snijeg do travnja!
5

Zahvaljujući posebnoj mikro-klimi Nassfeld se može pohvaliti kao skijalište koje ima osiguran snijeg na stazama od početka prosinca do travnja svake godine

Topovi za umjetno zasnježivanje dodatno osiguravaju kvalitetan snijeg na svih 110 kilometara dugim stazama ovog najvećeg Koruškog skijališta. Prekrasni krajolici, zasnježenost tijekom cijele sezone, moderne žičare, ski servis na stazi i besplatan depo skija, omogućavaju svim posjetiteljima opuštajući odmor i užitak skijanja kroz cijelu sezonu.

Lože  opremljene Wifi vezom i namještajem za opuštanje na stazi i uživanje u prekrasnom krajoliku

Uz široku paletu usluga Nassfeld svake godine unosi inovacije i obogaćuje ponudu skijališta. Ove godine u ponudi su dvije lože smještene na otvorenom, koje skijašima omogućavaju predah na stazi i uživanje u prekrasnoj planinskoj panorami. Dok udobno zavaljeni u ležaljke promatrate krajolik imate i mogućnost pregledavanja e-mail pošte i surfanja internetom jer svaka od loža opremljena je besplatnom Wifi vezom.

Nassfeld  ove godine donosi „Ski movie“, audio i vizualnu podršku virtualne publike na stazi Zweikofel i najbrži tečaj jezika u Alpama

Za sve ljubitelje adrenalina Nassfeld donosi jedinstvenu inovativnu ponudu pod imenom „Ski Movie“. "Ski Movie"  je skijanje uz natjecateljsku atmosferu. Stvarna natjecateljska atmosfera stvorena je ove sezone na Zweikofel stazi. Natjecatelj dobiva audio i vizualnu podršku virtualne publike tijekom spusta niz padinu. Publika poticajno plješće i bodri natjecatelja, ovisno o postignutom rezultatu. Video snimka od početka do kraja utrke može se preuzeti sa stranice službene stranice: www.nassfeld.hr.

Express servis skija na stazi i besplatan depo skija

Svi skijaši moraju imati servisiranu opremu za potpuni užitak skijanja. Brušenje rubova, tuning kao i peglanje vrućim voskom, besplatno je u Nassfeldu do Božića svake godine. Nakon Božića servis skija, dostupan na stazi, košta samo 7 eura što je najniža cijena za servis skija u Alpama.

Kako bi što bolje iskoristili vrijeme i uživali u ponudi skijališta, ne morate nositi skije i opremu po cijelom skijalištu. Besplatan depo skija osiguran je na početnoj stanici Milennium expresa i Transdorf Alm–u. Najam skija u Nassfeldu za djecu (do 14 godina i 9 mjeseci starosti) je 1 euro po danu. Odrasli skije mogu iznajmiti za 10 eura po danu.

Najbrži tečaj jezika u Alpama

Nassfeld po prvi puta ove zime iznenađuje svoje goste najbržim tečajem jezika u Alpama. Inozemni gosti dobit će kratke lekcije Koruškog jezika u kabinama Millenniumm Expressa, najduže gondole u Alpama. Tijekom 17-minutne vožnje i visinske razlike od 2000 m gostima će na engleskom ili njemačkom jeziku biti predstavljeni najvažniji koruški termini za lakše snalaženje na stazama. “Učenici'' će primiti diplomu s 10 najvažnijih koruških termina ovješenu na svojim leđima pri izlasku iz gondole na zadnjoj stanici Millennium Expressa.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm
PROMJENA VREMENA NA PUTU

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm

Kiša je već zahvatila dijelove Visa, Korčule i Pelješca, kao i dio samog sjevera države. Brojni stanovnici Hrvatske koji Praznik rada provode u prirodi nadaju se kako će ih kiša izbjeći, barem još neko vrijeme...

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta
VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'
4.3 PO RICHTERU

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'

RAKOVICA - Odmah sam pregledao snimke nadzorne kamere s vikendice u Rakovici. Potres se jasno vidi. Prvo je jako udarilo, a onda se tlo kratko zatreslo. To je udaljeno samo 2 kilometra od epicentra, javio nam je čitatelj koji je poslao snimku potresa magnitude 4.3 po Richteru koji je u srijedu u 5.38 zatresao na granici s BiH, samo 15 kilometara od Slunja.