Komentari 0

Vrhunska japanska tehnologija - nikada povoljnija

Vrhunska japanska tehnologija - nikada povoljnija

Japanski klima uređaji nikada nisu bili cjenovno dostupniji a istovremeno energetski učinkovitiji

U doba kada su energenti od presudne važnosti i potrošnja električne energije je pod povećalom, Mitsubishi Electric klima uređaj A energetskog razreda moguće je kupiti za svega 3.349,00 kuna preko mreže ovlaštenih partnera klimatizacija.hr. Osim toga, za 3.799,00 kuna možete kupiti Toshiba klima uređaj opremljen filterom za prašinu i s funkcijom samočišćenja. Dovoljno je posjetiti web site klimatizacija.hr ili nazvati besplatni telefon 0800 0077 te zatražiti uviđaj ovlaštenog i certificiranog instalatera klima uređaja. Garantiramo vam da će vaš novi klima uređaj instalirati i servisirati ovlašteni partner koji je prošao obavezno školovanje po standardima Europske Unije. Mreža instalatera klimatizacija.hr rasprostranjena je po čitavoj Republici Hrvatskoj, uključujući i najudaljenije otoke. Pružanje kvalitetne usluge instalacije, servisa i postprodajne podrške za cijeli radni vijek vašeg uređaja naš je jedini zadatak. Budite i vi jedan od 50.000 zadovoljnih kupaca koji su kupili klima uređaj preko mreže instalatera klimatizacija.hr u posljednjih 20 godina.

KLIMA TOLIKO ŠTEDLJIVA DA POSTAJE BESPLATNA

Kako to? Kupnjom zidnih klima uređaja kućne serije (mono-split modeli) od 10.6. do 31.8.2015. i prijavom na klimatizacija.hr/registracija možete osvojiti povrat punog plaćenog iznosa klime. Čak i ako ne osvojite povrat novca, imat ćete klima uređaj koji štedi električnu energiju prilikom svakog korištenja.  

Odlučite li se za Mitsubishi Electric Kirigamine FH klima uređaj, on će vam svake godine uštedjeti više od 700 kuna na režijama. Toliko je u njegovom slučaju niža potrošnja električne energije u odnosu na prosječan klima uređaj na tržištu. 

Danas izabirete klima uređaj koji će biti dio vašeg doma narednih 15, možda i 20 godina. Napravite izbor bez kompromisa i izaberite napredne japanske klima uređaje koje odlikuje iznimna energetska učinkovitost, beskompromisna kvaliteta i dizajn koji ostavlja bez daha. Osim toga, mreža ovlaštenih partnera instalatera klimatizacija.hr jamstvo je kvalitete usluge montaže i servisa kada je u pitanju vaš novi klima uređaj!

Odigraj web kviz i osvoji! 

1x Mitsubishi Electric HJ25 klima uređaj

1x Servis klima uređaja

5x majica Klimatizacija.hr

Više informacija potražite na www.klimatizacija.hr