Obavijesti

We Run Zagreb 2012. nastavak globalne revolucije trčanja

We Run Zagreb 2012. nastavak globalne revolucije trčanja
3

Nakon vrlo uspješnih prijašnjih sezona u kojima je sa svojim We Run pokretom ‘zaludio’ cijeli svijet, Nike je na taj način povezao trkače diljem svijeta

Zagreb će domaćin We Run utrke biti 29. rujna te se tako ponovo upisati na kartu gradova koji ugošćuju jednu od najvećih i najmasovnijih rekreativnih utrka na svijetu. Utrka u Zagrebu će se održati na jezeru Jarun.

We Run utrke za cilj imaju potaknuti, podržati i povezati trkače diljem svijeta. We run utrke su revolucionarni događaji i oni će odrediti novu globalnu zajednicu sportaša, koji će sudjelovati u utrci koristeći inovativne Nike + tehnologije. Ova tehnologija motivira trkače svojim mogućnostima, a podatak od 7.000.000 članova, potvrda je da Nike + tehnologija polako, ali sigurno svojim rješenjima osvaja trkače i sportaše diljem cijeloga svijeta.

U svojoj četvrtoj sezoni, We Run utrke su započele su 1. rujna u Pragu, a završit će 15. prosinca 2012. godine s utrkama u Rio de Janeiru u Brazilu te Santiagu u Čileu. U 34 grada u kojima će se održati We Run utrke očekuje se gotovo 400.000 trkača što je potvrda stalnog napretka i stalnog porasta rekreativnih trkača i njihove želje da se definiraju kroz trčanje i zdravi način življenja.

We Run nije samo utrka koja traje jedan dan, već sustav koji je stvorio Nike da se u mjesec dana kroz treninge i pripreme trkači pripreme za utrku te od dana registracije do dana utrke pokušaju kroz planski odrađene treninge na utrci ostvariti što bolji rezultat i dokazati da je Nikeov integrirani sustav uspio postići cilj i svakog pojedinca na najbolji mogući način pripremiti za završnu utrku. Zagrebački treninzi održavat će se od 6.9. do 27.9. u 18h, utorkom treninzi u Maksimiru a četvrtkom na Jarunu.

Nike je korištenjem inovativnih digitalnih usluga za registraciju, obuku i treninge uspio povezati trkače diljem svijeta da razmjenjuju svoja iskustva prije i nakon utrke, a osnivanjem klubova, angažiranjem licenciranih treninga, uspio je pripremiti trkače da na dan utrke kroz razne savjete saznaju što je sve potrebno da bi utrku dočekali spremni i u najboljoj mogućoj formi.

Tehnologija Nike + omogućuje trkačima da podijele svoja iskustva, da prate svoj napredak u trčanju te da se pripreme za izazove We Run utrke. Nike + daje pristup najvećem svjetskom klubu trčanja nikeplus.com, redizajnirana Nike + Running App za iPhone i Android, nikeplus.com, a raspon Nike + trčanje proizvoda, uključujući Nike + SportWatch GPS Powered by TomTom, Nike + FuelBand i Nike + Sportband.

Osim Nike + proizvodima i uslugama, mnoga We Run tržišta imaju i druge načine za trkača da digitalno unaprijediti svoja iskustva. U nekim gradovima, trkači će moći koristiti posebnu Google pretragu aktivacija koja će im omogućiti da se vide u ovom trenutku kada prođu kroz cilj. U nekim utrkama, trkači će izravno s lica mjesta putem Nike + tehnologije moći putem socijalne mreže Facebook u svakom trenutku objaviti svoje rezultate trčanja, trenutačnu svoju poziciju i sve značajke koje će obilježiti We Run utrku.

Ako se želite pridružiti ovom globalnom trkačem fenomenu svoje sudjelovanje možete prijaviti isključivo preko online aplikacije na Facebook stranici Nike Running Hrvatska te werun.hr stranici.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske
Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"