Obavijesti

WEB dizajneri u korak s novim tehnologijama

WEB dizajneri u korak s novim tehnologijama
1

Ovo nije samo još jedan sponzorirani članak. Ovo je mogućnost da steknete nova znanje, da iskoristite svoje znanje i kreativnost, da radite ono što volite i što vas zanima i pri tom zarađujete. Ovu priliku vam pruža Infokatedra

Nije tajna da se već koju godinu većini nas dobar dio privatnog ili poslovnog života događa online. Voljeli mi to ili ne, sviđalo nam se to ili ne, to je realnost današnjeg načina života. Sve nam je na dlanu, sve nam je dostupno, sve što nam treba je računalo.

Internet postaje centar poslovanja, komunikacije, povezivanja, a svaka web stranica prozor je u svijet za njenog vlasnika. Poslovanje je danas izrazito ovisno o kvalitetnoj promociji na internetu. Kvalitetan dizajn web stranice gradi povjerenje publike, “približava” vlasnika stranice publici, čini ga dostupnijim. Budući da su web stranice danas normalna pojava, ne samo za tvrtke već i pojedince koji žele javno istaknuti svoje interese ili rad, znanje prilagođeno radu s web stranicama postaje imperativ.

Infokatedra svojim verificiranim programom Web dizajnera, već više od desetljeća osposobljava svoje polaznike za osmišljavanje, izradu i administriranje web stranica.

Nastavni plan za ovaj program je promijenjen 28.9.2012. i novi se program počeo primjenjivati s prvom grupom polaznika nakon tog datuma. U kontekstu praćenja svih tržišnih trendova i tehnoloških noviteta, jedna smo od rijetkih edukacijskih ustanova koja svojim polaznicima omogućava rad na posljednjoj verziji “najkreativnijeg” softvera Adobe CS6. Druga bitna promjena u programu je uvrštavanje jQuery-ja, čijim savladavanjem ćete vaše web stranice znati učiniti interaktivnijima i dinamičnijima kroz razne animacije i upravljanje događajima. Po novom programu, naši se polaznici upoznaju i s WordPress-om, besplatnim alatom koji nudi nebrojene mogućnosti u formiranju i upravljanju web stranicom samo kroz neki od internet preglednika.

U sklopu programa polaznici još uče i obrađivati fotografije za web u Adobe Fireworks CS6 i izrađivati vektorske animacije u AdobeFlash CS6 kako bi stranica bila vizualno što privlačnija. Sama izrada web stranice dio je programa vezanog za Adobe Dreamweaver CS6 i razumijevanje CSS stilova. Naposljetku, cijela web stranica smisao dobiva tek ako je netko tko želi može naći u mnoštvu stranica na interneta. Kako “nametnuti” publici web stranicu kroz tražilice, odnosno optimizirati je za pretraživanje, točka je na “i” cijele edukacije.

Svjedoci smo svakodnevnog online poslovanja, online komunikacije i online druženja. Svaka od web stranica na kojoj smo se zatekli nekad u životu do nas je doprla iz nekog razloga, ona je našla vas. Neka vaša nađe svoju publiku. Danas ideja. Sutra ideja i znanje.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama
VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske