Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Zagrepčani pridružite se Nike We Run The City pokretu!

Hrvatski trkači pokušat će oboriti vlastite rekorde koristeći redizajnirane Nike + aplikacije i usluge. 29. rujna na Jarunu tisuće trkača poredat će se na startu We Run Zagreb utrke

Nike
Foto: Nike

Kao podršku trkačima u zadnjim tjednima pripremnih treninga i kao jedan od načina motivacije, Nike predstavlja digitalne usluge koje će omogućiti sudionicima da napišu svoju motivacijsku poruku, podijele svoje uspjehe i ostvare podršku svojih prijatelja.

S posebnom Facebook aplikacijom trkači osim što se mogu registrirati za utrku, isto tako mogu personalizirati svoj trkački broj s motivacijskom porukom povezanom s ciljem koji žele postići na dan utrke.

We Run Zagreb zamišljen je da bude više od jednodnevne utrke. Nike je stvorio integrirano trening/natjecateljsko iskustvo koje potiče trkače od trenutka kada se registriraju do utrke i nadalje. Na primjer trkači mogu početi trening s profesionalnim trenerima u Nike Running klubu koji ima treninge svaki utorak(Maksimir) i četvrtak(Jarun) koji počinju u 19:00 sati.

Nikeovi stručnjaci davati će besplatne savjete i upute. Trkači također mogu i isprobati najnoviji model LunarGlide 4+ tenisica ili naučiti o Nike+ Running ekosistemu.

Zagreb se pridružuje svjetskoj We Run seriji koja spaja 395,500 trkača u 34 grada. Putovanje je počelo 1. rujna u Pragu i završiti će 15. prosinca s utrkama u Rio de Janeiro, Brazil i Santiagu, Chile. Zagrebačka utrka završit će velikim after Partyjem na koji su pozvani svi, a vrhunac večeri biti će koncert Klaxonsa.

Prvi trkači koji su se prijavili za utrku We Run Zagreb su članovi 5 timova koji su sudjelovali u The Coast Run misiji – utrci uzduž cijele Hrvatske obale. Timovi su završili trku u 41 dan i skupili su 1690 kilometara na Nike+ aplikaciji.

Da bi se pridružili globalnom trkačem pokretu i sudjelovali na We run Zagreb utrci prijavite se preko Facebook stranice Nike Running Hrvatska ili werun.hr web stranice.

Message