Obavijesti

Zagrepčani pridružite se Nike We Run The City pokretu!

Zagrepčani pridružite se Nike We Run The City pokretu!
2

Hrvatski trkači pokušat će oboriti vlastite rekorde koristeći redizajnirane Nike + aplikacije i usluge. 29. rujna na Jarunu tisuće trkača poredat će se na startu We Run Zagreb utrke

Kao podršku trkačima u zadnjim tjednima pripremnih treninga i kao jedan od načina motivacije, Nike predstavlja digitalne usluge koje će omogućiti sudionicima da napišu svoju motivacijsku poruku, podijele svoje uspjehe i ostvare podršku svojih prijatelja.

S posebnom Facebook aplikacijom trkači osim što se mogu registrirati za utrku, isto tako mogu personalizirati svoj trkački broj s motivacijskom porukom povezanom s ciljem koji žele postići na dan utrke.

We Run Zagreb zamišljen je da bude više od jednodnevne utrke. Nike je stvorio integrirano trening/natjecateljsko iskustvo koje potiče trkače od trenutka kada se registriraju do utrke i nadalje. Na primjer trkači mogu početi trening s profesionalnim trenerima u Nike Running klubu koji ima treninge svaki utorak(Maksimir) i četvrtak(Jarun) koji počinju u 19:00 sati.

Nikeovi stručnjaci davati će besplatne savjete i upute. Trkači također mogu i isprobati najnoviji model LunarGlide 4+ tenisica ili naučiti o Nike+ Running ekosistemu.

Zagreb se pridružuje svjetskoj We Run seriji koja spaja 395,500 trkača u 34 grada. Putovanje je počelo 1. rujna u Pragu i završiti će 15. prosinca s utrkama u Rio de Janeiro, Brazil i Santiagu, Chile. Zagrebačka utrka završit će velikim after Partyjem na koji su pozvani svi, a vrhunac večeri biti će koncert Klaxonsa.

Prvi trkači koji su se prijavili za utrku We Run Zagreb su članovi 5 timova koji su sudjelovali u The Coast Run misiji – utrci uzduž cijele Hrvatske obale. Timovi su završili trku u 41 dan i skupili su 1690 kilometara na Nike+ aplikaciji.

Da bi se pridružili globalnom trkačem pokretu i sudjelovali na We run Zagreb utrci prijavite se preko Facebook stranice Nike Running Hrvatska ili werun.hr web stranice.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?
MNOGI SU SE IZNENADILI

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?

U 19. stoljeću riječ zahod nije se izgovarala u pristojnom društvu, niti su tjelesne funkcije bile povezivane s korištenjem toaleta. Kratica 'WC' smatrala se prikladnom i dovoljno dalekom od pravog značenja
Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!
NOVA KOALICIJA

Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!

HSLS i HNS su na parlamentarnim izborima bili na listi s HDZ-om i dosad su im čuvali leđa u vladajućoj većini. Jednako kao i SDSS. Ali za ove izbore su formirali blok s onima koji ne žele čuti za podršku HDZ-u