Obavijesti

Zašto sam postao korisnik Fininfo naprednog paketa?

Zašto sam postao korisnik Fininfo naprednog paketa?
3

Ognjen Bagatin, MBA, CEO Poliklinike Bagatin za maksilofacijalnu, opću i plastičnu kirurgiju, podijelio je svoje dojmove kao korisnika Fininfo paketa

Tvrtke 24sata i El koncept nedavno su potpisale ugovor o poslovnoj suradnji kojim je 24sata postao marketinški i komercijalni partner Fininfo portala.

El koncept, hrvatsko poduzeće specijalizirano za razvoj internetskih portala, financijske i analize kreditnih rizika, vodeći je partner u projektu Finessence iz europskog programa Eureka. Cilj projekta bio je razvoj inovativne web aplikacije www.fininfo.hr koja na jednom mjestu pruža sve relevantne informacije o financijskom stanju (poslovanju) i kreditnim rizicima hrvatskih pravnih subjekata. Portal Fininfo prilagođen je trenutnim ekonomskim uvjetima te će doprinijeti smanjenju rizika poslovanja i nelikvidnosti, kao i pokretanju novog investicijskog ciklusa hrvatskog gospodarstva.

VIDEO: Želite znati sve o svojim poslovnim partnerima? Doznajte uz FinInfo!

Ognjen Bagatin, MBA, CEO Poliklinike Bagatin za maksilofacijalnu, opću i plastičnu kirurgiju, podijelio je s portalom Poslovni.hr svoje dojmove kao korisnika Fininfo naprednog paketa. Kako je Ognjen Bagatin postao korisnik Fininfo naprednog paketa, odnosno cijelu ponudu pogledajte na www.poslovni.hr/fininfo!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Koji su razlozi utjecali na Vašu odluku o zasnivanju pretplate za napredni Fininfo paket?
Fininfo je izvrstan alat za praćenje tržišta, konkurencije i novih prilika na tržištu. Informacije koje smo saznali preko portala su nam pomogle da se odlučimo na širenje poslovanja jer se pokazao trend rasta u privatnom zdravstvenom sektoru usprkos "recesiji". Ovo je odličan alat i da vidite kako drugi vide Vas i Vaše poslovanje, što će Vas tjerati da ispravite greške u poslovanju i budete najbolji što možete biti. Budući uspjeh svakog poduzeća ovisi o kvalitetnom istraživanju tržišta, a to sve nudi portal Fininfo. Iskoristite ovu priliku i ne srljajte u poslovne "prilike" bez da proučite portal Fininfo.

Napredni paket nam je pružio potrebne informacije o poslovanju naših konkurenata koje su nam pomogle da se odlučimo za otvaranje još jedne Poliklinike Bagatin u Zagrebu (Green gold Tower).  Fininfo nam je pružio upravo onu sigurnost koja nam je bila potrebna za sljedeći korak u našem razvoju.

Koliko je Fininfo pomogao Vašem poslovanju?
Fininfo nam pomaže da pratimo poslovanje konkurencije i naših poslovnih partnera te da sami krojimo svoju budućnost donoseći odluke informacijama iz provjerenih izvora. Također nama je pomogao da posložimo svoje poslovanje jer želimo dati dojam jedne ozbiljne poliklinike koja uredno posluje i koja ima zdrave pokazatelje razvoja.

Možete li istaknuti prednosti Fininfo portala?
Prednosti su:
1.      Sve financijske informacije o direktnoj i indirektnoj konkurenciji; pokazuje trendove kretanja u vašoj industriji u zadnjih 5 godina
2.      Pruža financijske informacije o našim sadašnjim i budućim poslovnim partnerima
3.      Pruža sve informacije o vlasnicima poslovnih subjektima
4.      Prikazuje informacije o našem poslovanju i time nas tjera da dovedemo svoje poslovanje u red kako bi se što reprezentativnije prikazali našim partnerima i klijentima
 
Sve ove informacije nam svakodnevno pomažu da usmjerimo naše poslovanje u pravom smjeru. Naše odluke su sada temeljene na realnim pokazateljima za tržište, a ne samo na našojj intuiciji i temeljem našeg poslovanja. Ovaj pristup nam je pomogao da dignemo standard kod svih poslovnih odluka, a time smo smanjili rizik od pogrešnih odluka.

Biste li preporučili korištenje Fininfo portala svojim partnerima, konkurenciji, klijentima i ako biste zašto?
Preporučio bih ovaj portal svim poduzećima kojima je stalo do budućnosti. Poduzeća koji će prepoznati prednosti informacija koje pruža Fininfo donosit će bolje odluke i time povećati vjerojatnost opstanka na tržištu. Korištenje Fininfa je sada konkurentska prednost, a uskoro će biti potreba bez koje se nećete moći natjecati na tržištu.

Fininfo preporučam:
- svim poslovnim partnerima koji će raditi s nama, da imaju informacije o nama iz prve ruke i da vide kakav bonitet imamo
- svim konkurentima iz razloga što je i nama bitno da imamo konkurenciju koja napreduje i tjera nas da radimo više i bolje.
- svim našim klijentima tako da dobiju sve informacije i da znaju da dolaze u jednu ozbiljnu ustanovu koja uredno posluje i uredno plaća svoje obaveze dobavljačima i državi.

Mislite li da biste ostvarili jednak uspjeh (rezultat) i/ili uspjeli smanjiti rizik u Vašem poslovanju i bez pomoći Fininfo portala?
Planiranje bez kvalitetnog istraživanja tržišta je planiranje za propast.  Informacije iz fininfo su nam pomogle da se odlučimo na proširenje svojeg poslovanja i otvaranje još jedne Poliklinike Bagatin u Zagrebu. Najvjerojatnije se ne bi odlučili na taj korak da nije bilo informacija koje smo dobili s portala Fininfo.

Smatrate li da je ponuda za kombiniranu pretplata na Poslovni.hr i Fininfo portal korisna (atraktivna) za poslovne ljude i biste li i Vi razmislili o njoj?
Bez kvalitetnih informacije jako je teško opstati na tržištu i preporučujem svima da investiraju u kombiniranu preplatu Poslovni.hr i Fininfo jer će to biti najbolji alat za njihov budući uspjeh.

Cijelu ponudu pogledajte na www.poslovni.hr/fininfo!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag
Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.