Obavijesti

Završio prvi Dubrava FEST - najveći tulum u Garden Mallu!

Završio prvi Dubrava FEST - najveći tulum u Garden Mallu!
11

Najveći tulum u povijesti Dubrave održao se od 8. do 9. lipnja 2013. na parkiralištu i u trgovinama Garden Malla. Manifestaciju je posjetilo više od 55.000 Zagrepčana

Mi nismo običan trgovački centar... mi smo Garden Mall - mjesto gdje svaka dobra priča počinje, sastavni smo dio lokalne zajednice u kojoj radimo i djelujemo. Našom vizijom i djelovanjem, od trgovačkog centra prerasli smo u oazu društvenih zbivanja  i renomirano kvartovsko okupljalište.

Ne bježimo od zajednice s kojom rastemo, već joj vraćamo i nagrađujemo vjernost na najbolji mogući način, stoga smo stanovnike našeg ponosnog kvarta odlučili od 8. do 9. lipnja 2013. nagraditi Dubrava FESTOM.

Program je počeo uzbudljivim košarkaškim nadmetanjem All Star Dubrolige u organizaciji Košarkaškog kluba Dubrava, svoje košarkaško umijeće loptanja pod obručima predstavilo je više od 150 košarkaša mlađih uzrasta.

Pjevali smo i tamburali na Festivalu školskih himni zborova i folklora, redom su svoje himne predstavile: Centar za autizam Zagreb, O.Š. Sesvetska Sopnica, O.Š. Mate Lovraka, O.Š. Dr. Ante Starčević, O.Š. Vugrovec Kašina, O.Š. Vjenceslava Novaka, O.Š. Antuna Mihanovića, O.Š. Retkovec. Ipak, najmilozvučnija od svih bila je O.Š. Čučerje koja je za svoj glazbeni repertoar nagrađena profesionalnom glazbenom klavijaturom. 

U centru su svoje rukotvorine prodavale Udruga Kišni čovjek i Udruga za školovanje pasa vodiča i mobilitet, i tako dodatno uprihodili sredstva za svoj plemeniti rad.

Unutar centra svoje bolide su izložili vozači Auto kluba Dubrava i predstavili posjetiteljima svoj rad i nadolazeću sedmu po redu Autoslalom utrku u sklopu Dana Dubrave.

Također je bio organiziran i Sajam tradicijskih proizovoda Hrvatskog sela s bogatom ponudom domaćih proizvoda i delicija obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava.

Dalibor Petko predstavio je novu nadu hrvatske estrade – Lamiju Belošević u pratnji plesnog kluba ESCAPE i Bojana Jambrošića, no sve to je bila samo uvertira za vrhunac subotnjeg programa: ludi koncert COLONIJE.

Iznimno raspoložena Indira rasplesala je više od 10.000 posjetitelja koncerta. Istovremeno su u trgovinama Garden Malla bili na snazi posebni festivalski popusti i pogodnosti u sklopu Festivala noćnih popusta do 00.00h.

Drugog dana Dubrava FESTA mali plesači iz škole stranih jezika, ritmike, plesa i sporta Cvrčak pokazali su nam koliko su naporno i predano trenirali, a završnu produkciju svog rada održao je i plesni klub LANA

Sveukupno više od 55.000 stanovnika posjetilo je prvi  Dubrava FEST - manifestaciju u organizaciji Garden Malla, koji je još jednom opravdao reputaciju najpopularnijeg društvenog i trgovačkog centra na istoku grada, jer mi smo Garden Mall - mjesto gdje svaka dobra priča počinje, a naša priča počinje u našem kvartu!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?
MNOGI SU SE IZNENADILI

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?

U 19. stoljeću riječ zahod nije se izgovarala u pristojnom društvu, niti su tjelesne funkcije bile povezivane s korištenjem toaleta. Kratica 'WC' smatrala se prikladnom i dovoljno dalekom od pravog značenja
Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!
NOVA KOALICIJA

Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!

HSLS i HNS su na parlamentarnim izborima bili na listi s HDZ-om i dosad su im čuvali leđa u vladajućoj većini. Jednako kao i SDSS. Ali za ove izbore su formirali blok s onima koji ne žele čuti za podršku HDZ-u