Obavijesti

Želite li prvi u Hrvatskoj isprobati X-mini zvučnik?

Želite li prvi u Hrvatskoj isprobati X-mini zvučnik?
1

Ako je odgovor "da" pridružite se nagradnom natječaju Postani X-player! Budite među sretnicima koji će besplatno dobiti X-mini zvučnik na testiranje!

Na Facebook fan stranici X-mini Croatia uđite u aplikaciju, prijavite se na natječaj i možda se nađete u društvu 12 sretnika, X-playera, koji će besplatno dobiti X-mini zvučnik na testiranje! To je odlična prilika da uđete u X-mini svijet gdje tulum nikada ne prestaje!  

X-mini zvučnici revolucionaran su proizvod na tržištu prijenosne audio tehnologije, a u Hrvatskoj će se po prvi puta naći u prodaji od 01.07.2011. u Algoritmu,  Emmezeti, Elipsu, Konikomu, LinksuSemarku, Tehnocentru i Tisakmediji  

Radi se doista o iznimnom gadgetu. X-mini je dovoljno malen da stane u svaki džep, a dovoljno moćan da producira iznimno kvalitetan i snažan zvuk. Svi X-mini zvučnici opremljeni su audio kablom koji funkcionira sa svom vrstom opreme kao što su računala, prijenosna računala, MP3 i MP4 playeri, Ipod, Iphone, mobiteli, PSP i drugi. Punjiva litijska baterija omogućuje 12 sati neprekidnog uživanja u omiljenoj glazbi.

Zbog svega navedenoga X-mini zvučnik idealan je izbor za uživanje u omiljenoj glazbi bez obzira gdje se nalazili, naročito u ovo doba godine kada puno više vremena boravimo vani. Buddy Jack dizajn omogućuje međusobno povezivanje dva ili više X-mini zvučnika za dobivanje moćnijeg zvuka. Na taj način možete svoj X-mini zvučnik povezati s X-minijima svojih prijatelja i uživati u spontanom tulumu gdje god se našli! 

Najnapredniji X-mini iz serije HAPPY dolazi s SD karticom što ga čini MP3 playerom odnosno samostalnom audio jedinicom. 

X-mini brand dobitnik je prestižnih nagrada kao što su Reddot Design Award 2008. godine i Universal Design Award 2010. godine.   

Koncept malenih prijenosnih zvučnika izumio je i razvio Xmi, singapurska tvrtka i lider u inovacijama na području multimedija. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?
EVO KAKO SU OSTALI PROŠLI

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?

Hrvatski predstavnici na Eurosongu nisu postigli velike uspjehe u posljednjih nekoliko godina. Posljednji veliki uspjeh za Hrvatsku bio je 1999. godine. Velika su očekivanja od ovogodišnjeg predstavnika Baby Lasagne...

Živio je s penisom na ruci šest godina, a onda mu je konačno presađen na pravo mjesto
'AS' U RUKAVU

Živio je s penisom na ruci šest godina, a onda mu je konačno presađen na pravo mjesto

Ud je izgubio 2014. nakon infekcije, a onda su mu ga liječnici prišili na ruku. Tamo je 'rastao' čekajući operaciju. Većinu vremena ga je skrivao u dugim majicama, a nekad bi mu i 'ispao'
Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'
OTVORENO I ISKRENO

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'

U opuštenom izdanju na krevetu s voditeljicom, Severina je odgovarala na mnoga pitanja, a između ostalog i na pitanje o filmu koji joj je obilježio početak tridesetih i kako joj je teško bilo