Obavijesti

Zaradite dodatnu plaću na način lijenog milijunaša

Zaradite dodatnu plaću na način lijenog milijunaša
2

Za građane Hrvatske koji žele prestati ovisiti samo o plaći... otvoriti vrata tisućama dodatnih kuna mjesečne zarade bez potrebe za napuštanjem sadašnjeg posla...

...i možda u slobodno vrijeme pokrenuti jedan, dva ili tri mala internet biznisa sa strane koja im donose novac čak i dok spavaju... evo dobre vijesti:

Konačno je javno objavljen sistem koji iz mjeseca u mjesec opetovano donosi zaradu bez rizika!

Analizirajući što inozemni internet-milijunaši rade da bi zaradili puno radeći malo te primjenjujući i prilagođavajući otkriveno na hrvatske prilike, mali poduzetnik i autor Sanjin Frlan stvorio je korak-po-korak sistem za zarađivanje na hrvatskom internetu.

Taj mu sistem omogućuje da bez početnog kapitala, posebnih vještina ili sreće zarađuje od 56.671,44 kn mjesečno, a sada se njime i vi možete okoristiti u roku od 7 dana.

"Prilika je sada, dok je tržište djevičanski čisto" kaže autor tog dokazanog sistema i dodaje: "Konkurencije na hrvatskom internetu je toliko malo da se skoro osjećam usamljeno".

Ovaj unosan sistem postao je dostupan na 3 DVD-a. Na njima ćete otkriti ono što je autoru trebalo 11 godina da usavrši: kako na internetu zaraditi na način lijenog čovjeka. Zato je sistem nazvao Lijeni milijunaš.

Želite li na pošten način zarađivati barem dodatnu plaću radeći od kuće bez obzira na rastuću krizu, Lijeni milijunaš je vjerojatno najbolji način da to sredite. (Napomena: uvijet je da posjedujete kompjutor i imate pristup internetu).

U životu ste vjerojatno propustili prilike zbog kojih vam je poslije bilo žao, zato nemojte i ovu. Da bi je zgrabili i što prije započeli zarađivati kliknite ovdje...

www.lijenimilijunas.com

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje
DETALJAN VODIČ

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje

Radno vrijeme trgovina i trgovačkih centara nedjeljom: trgovine smiju raditi 16 nedjelja u godini. Trgovci odlučuju koje nedjelje su radne, a vodič s radnim vremenom svih dućana pogledajte ovdje

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...
ŽIVOTNA BORBA

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...

Georg Koch boluje od raka, dijagnosticirali su mu ga u travnju 2023. i dali mu šest mjeseci života. 'Hej, doktore, još sam ovdje!', poručio je
Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.