Obavijesti

20 godina iskustva u proizvodnji PVC stolarije

20 godina iskustva u proizvodnji PVC stolarije
6

Tvrtka ENERGA d.o.o. sa sjedištem u Đakovu jedan je od vodećih proizvođača ALU i PVC građevinske stolarije u regiji

„Naše poslovanje temelji se na višedesetljetnom iskustvu, kvaliteti rada i materijala, osviještenosti današnjih trendova te visokom nivou poslovnosti prema svakom kupcu … Energa, kvaliteta Vašeg doma.“ 

Praćenjem i usvajanjem novih tehnologija Energa proizvodi stolariju prema najvišim europskim standardima, od prozora svih vrsta i oblika, preko ulaznih i balkonskih vrata, kliznih i harmo stijena i  garažnih vrata.

PVC stolarija izrađuje se od profila vodećeg europskog proizvođača VEKA, isključivo prema željama naših kupaca, a stalnim investicijama strojni se park održava na najvišem nivou.

Na raspolaganju su vam neograničene mogućnosti oblikovanja, a široka paleta dodatnih profila, boja i atraktivnih dekora drveta zadovoljiti  će i najneobičnije arhitektonske zahtjeve.

Proizvodnja PVC stolarije zaokružena je visokokvalitetnim sistemima zaključavanja WINKHAUS, tako da u ponudi postoji cijeli niz mogućnosti, odnosno cilindara: generalni (jedan ključ otključava sve cilindre); grupni (jedan ključ otvara određeni broj cilindara), te pojedinačnih (jedan ključ otključava jedan cilindar) te  garažnim vratima i prozorskim klupčicama.

U suradnji s kompetentnim partnerima i dobavljačima čelika, okova i ostalog pribora ENERGA d.o.o., sa svojim proizvodima zauzima značajno mjesto kako na regionalnom tržištu, tako i na širem području Hrvatske.

Pored navedene djelatnosti  ovlašteni su u prodaji i servisu vatrogasnih aparata I protupožarne opreme. Ovlaštenja imaju  poznatih brandova Mobiak, Pastor, MG Rijeka, Vatromax, Total, Gloria i dr. U ovoj djelatnosti također imaju višegodišnje iskustvo te uspješno surađuju s građanima i tvrtkama. 

Za sve informacije I upite obratite se Energi, mob. 091/1840326 ili e-mail: info@energa.hr

Energa d.o.o, Đakovo, P. Preradovića 211, www.energa.hr


Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku
UŽAS U MEKSIKU

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku

Državno odvjetništvo meksičke savezne države Baje Californije navelo je da će forenzičari analizirati tijela kako bi se utvrdilo radi li se o nestaloj braći.

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić
POLICIJA OBJAVILA

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić

Sin (28) je oštrim predmetnom zadao više ubodnih rana 68-godišnjakinjoj majci...
Veliki tjedni horoskop: Vagama se ne sviđa situacija na poslu, a Ribe će se zbližiti s partnerom
od 5. do 11. 5.

Veliki tjedni horoskop: Vagama se ne sviđa situacija na poslu, a Ribe će se zbližiti s partnerom

Blizanci će upotrijebiti pravu riječ u pravo vrijeme i odškrinuti vrata suradnji. Mnoštvo korisnih informacija bit će vam dostupnije nego inače, a vaša kreativnost i snalažljivost bit će istaknuti