Obavijesti

24sata i Samsung te pozivaju na najnoviju urbanu avanturu!

24sata i Samsung te pozivaju na  najnoviju urbanu avanturu!
6

Dobar si u sauganju? Želiš novi usisavač? Prijavi se na jedinstveno natjecanje u usisavanju - Samsung Sauger kup - Zagreb 2013. i osvoji vrijedne nagrade!

Predstavništvo Samsung Electronics Austria u Hrvatskoj i 24sata organiziraju jedinstveno natjecanje – Samsung Sauger Kup 2013. Ovo zabavno natjecanje od kandidata zahtijeva brzinu i spretnost, a najbolji će natjecatelji imati priliku osvojiti nove usisivače iz Samsungove serije 3050.

U specijalnoj rubrici Samsung Sauger kup  svi zainteresirani imaju priliku odigrati zabavnu igru na temu usisavanja, pripremiti se i prijaviti za natjecanja uživo! Prvo natjecanje u spretnosti usisavanja održat će se 19. listopada u Westgate Shopping Cityu, dok će domaćin drugog natjecanja 26. listopada biti Arena Centar

Pozvani su svi koji odigraju web igricu i ostave svoje podatke, a pravo nastupa imat će samo najbrži koji se pojave na 1. ili 2. natjecanju od 16 do 20 h 19.10. u Westgateu pored Technomarketa odnosno 26.10. u Areni pored Elipsa. Broj natjecatelja je vremenski ograničen i moguće se natjecati samo jedan put u jednom centru, zato zabilježite jedan od datuma, požurite u trgovačke centre i osigurajte svoj nastup na ovom uzbudljivom natjecanju koje vam može donijeti vrijedne nagrade. 

Cilj je Sauger kupa pokazati brzinu i spretnost te pritom iskoristiti vrhunske tehničke sposobnosti Samsung usisivača. Trebat će preskočiti ili zaobići prepreke te, dakako, najbrže očistiti trkaću „stazu“. Za dobru zabavu pobrinut će se domaćin kupa, stand-up komičar Ivan Šarić koji će na svoj jedinstven način prenijeti svoja iskustva u čišćenju i pospremanju doma te predstaviti nove Samsungove Motion Sync modele.

Novi Samsung Motion Sync usisivači dizajnirani su s naglaskom na jednostavnost korištenja. Dizajn ovih usisivača čini ih jednim od najokretnijih usisivača na tržištu, smanjujući količinu pokreta koje korisnici moraju napraviti, dok istovremeno inovativna CycloneForce Multi tehnologija osigurava snažnu usisnu silu za izuzetne rezultate čišćenja. Uz upravljačke kontrole na držaču, senzore koji otkrivaju područja koja trebaju biti očišćena i dizajn bez vrećice, Motion Sync usisivači prate svaki pokret korisnika.Za više informacija o Samsung Motion Sync usisivačima serije 3050, molimo posjetite www.samsung.com/hr.

Više informacija o Samsung Sauger kupu - Zagreb 2013 saznajte ovdje.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm
PROMJENA VREMENA NA PUTU

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm

Kiša je već zahvatila dijelove Visa, Korčule i Pelješca, kao i dio samog sjevera države. Brojni stanovnici Hrvatske koji Praznik rada provode u prirodi nadaju se kako će ih kiša izbjeći, barem još neko vrijeme...

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta
VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'
4.3 PO RICHTERU

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'

RAKOVICA - Odmah sam pregledao snimke nadzorne kamere s vikendice u Rakovici. Potres se jasno vidi. Prvo je jako udarilo, a onda se tlo kratko zatreslo. To je udaljeno samo 2 kilometra od epicentra, javio nam je čitatelj koji je poslao snimku potresa magnitude 4.3 po Richteru koji je u srijedu u 5.38 zatresao na granici s BiH, samo 15 kilometara od Slunja.