Obavijesti

ANA STUNIĆ: 'TV gledam i kad sam u pokretu'

ANA STUNIĆ: 'TV gledam i kad sam u pokretu'
4

Anu Stunić redovito gledamo kao voditeljicu IN magazina, no manje je poznato kako je Ana stručna i za još jedno područje. Ana radi kao koordinatorica društvenih mreža Nove TV

Radiš na televiziji i cijeli dan si online, koliko zapravo stigneš gledati TV sadržaj?

Online vrijeme u kojemu živimo, jednostavno zahtijeva konstantnu pristupnost na internetu, a mi želimo biti u stalnom i izravnom doticaju s našim korisnicima. Zato sam i ja stalno na društvenim mrežama koje omogućavaju da danas budete u toku s onim što se događa u TV svijetu, iako možda nemate tog trenutka upaljen televizor.

Kako onda pratite ono što se događa na ekranu?

Zapravo brzo i jednostavno. Putem naše platforme OYO mogu u svakom trenutku kada meni odgovara pogledati ono što me zanima, ako sam npr. propustila neku emisiju ili želim pogledati omiljenu seriju, čak i prije nego su te epizode emitirane na ekranu. U slobodno vrijeme uvijek tamo mogu pogledati i neki dobar film, jer ih ima stotine.

Na koji način onda pristupate toj platformi ako niste za svojim računalom?

S obzirom da volim razne gadgete i tehnologiju, skinula sam aplikacije za iPhone i iPad i uvijek mogu koristiti OYO sa svojim korisničkim imenom. Neki dan sam baš u taxiju zavrtjela video prijateljici koja će ove godine sama pripremati kolače. Dok smo se dovezle u centar već je pogledala ideje iz MasterChef Gastro Akademije. Druga kolegica pak pokrene 'Male leteće medvjede' svom sinu dok se mi ispričamo na kavi. To su samo neke mogućnosti od tisuća sati videa koji su tamo.

Upoznati ste s trendovima u svijetu. Postoji li slična usluga i vani?

Van Hrvatske postoje razne internetske video platforme i jedva sam čekala da takvu mogućnost dobijemo i mi ovdje. Uz kontrolu vlastitog vremena i bogatog izbora sadržaja, velika prednost je što je ovaj pristup potpuno legalan. Odnedavno je OYO dostupan ina Smart TV-u, pa razmišljam da i njega u dogledno vrijeme nabavim, s obzirom da se i ja volim opustiti ispred 'velikog ekrana'. 

Naveli ste niz mogućnosti koje vam ova platforma pruža. Koliko to zapravo košta i koliko je dostupna prosječnom gledatelju?

Rekla bih da je vrlo pristupačan, kada 35 kuna za mjesec dana korištenja toliko sati sadržaja usporedite s, primjerice, cijenom kino ulaznice za samo jedan naslov. Uostalom, ja sam OYO aktivirala najprije probno tjedan dana bez naknade, a sad kad sam se navukla koristim ga redovito.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'
ŽELI NADAHNUTI DRUGE

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'

Iako je zbog svojih fotografija na Instagramu dobila brojne ružne komentare na račun svog izgleda, Molly to je nije spriječilo da i dalje širi poruku da je svako tijelo lijepo na svoj način

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske
Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"