Češnjak i čili piletini će dati posebnu aromu i okus, a slasna marinada će svaki komadić piletine pretvoriti u pravu poslasticu. Ovaj jednostavan i brzi ručak će vam ostaviti puno slobodnog vremena
Promijenite aromu svoje kuhinje i ovaj vikend napravite tradicionalno kinesko jelo iz woka. Junetina, puno povrća i fini umak je kombinacija proteina, vitamina i okusa koja će vas zagrijati i okrijepiti
Osim krumpira, u ovu finu tortu idu i šunka, sir, vrhnje...Priprema je jednostavna, a umjesto navedenih sastojaka, možete dodati i nešto svoje, na primjer ostatke mesa od ručka
Pileća krilca omiljena su poslastica mnogih ljudi, a u ovoj varijanti će posebno razveseliti ljubitelje ljute hrane i čilija. Važno je da stoje u posebnoj marinadi...
Želite li impresionirati svoje najdraže ili goste koji vam prvi put dolaze, pripremite ovu jednostavnu i finu roladu od jagoda. Jagoda i vanilija garantiraju fantastičan okus ovoj divnoj poslastici...
Talijanski specijaliteti su česti odabir laganih ljetnih obroka, a kad su uz to još i zdravi i finog okusa, onda je obrok prava poslastica. Ovaj recept za dvoje stvoren je za večernje uživanje...
Feta sir, peršin, maslinovo ulje... Sve okusi ljeta koji će upotpuniti uživanje na ljetnom godišnjem odmoru. Jednostavne za pripremiti, ovim receptom će svaki muškarac oduševiti svoju dragu...
Jednostavne proljetne salate će vam pružiti mnoštvo vitamina i minerala, a brza priprema dovoljno vremena da uživate u jelu. Jaja, šunka i jogurt će vas zasititi, a baby salata ohladiti...
Desert iz snova napravite brzo i jednostavno, a uživajte u njemu... pa toliko koliko izdržite znajući da vam sjedi u hladnjaku. Svježi sir, jagode i korica limuna garantiraju osvježenje u dolazećim vrućim danima
Dosadila vam je uobičajena jutarnja kava i nešto biste promijenili, a ne znate što? Ili su vam kobasice premasne, a ostalo vam je i previše njoka od ručka? Mi imamo rješenja na ove male frustracije....
Ljeti nitko ne voli dugo provesti u kuhinji, a obilje svježeg povrća omogućuje svakom kuharu pripremu ovih slasnih jela koji će nahraniti tijelo i zadovoljiti znatiželju za novim okusima....
S malo kreativnosti i volje ostatke jajeta možete promijeniti u glavne sastojke novih, zanimljivih slastica. Jedne od njih su izgledom i okusom atraktivne dugine puslice
Nije komplicirana za napraviti. Bundevu narežite na kocke i skuhajte. Pasirajte i pomiješajte s mascarponeom, umućenim žumanjcima, šećerom, cimetom i đumbirom...
Zdjelu za pečenje premažite maslacem te posložite smjesu od pirjanog mesa i povrća. Prekrijte je pasiranim krumpirom, koji nanesite pomoću slastičarske vrećice...
Pitu izvadite iz pećnice, stavite čvrsti snijeg od bjelanjaka koji ste izmiksali sa šećerom i pecite dok snijeg ne dobije zlatnu boju. Izrežite na kocke i prelijte karamelom
Ovaj lagani kolač idealan je za sve koji vole osvježavajuće slastice, a iako izgleda komplicirano - zapravo nije. Dvije lagane kreme od vanilije i manga pružit će vam vrhunsko zadovoljstvo
Kruh od kiselog tijesta vlažan je, mekan, s posebno hrskavom korom. Ostaje svjež puno dulje od kupovnog, a upravo ono što mu daje sve ove karakteristike je početna kultura ili kvas od svježeg voća.
Ova torta je savršen spoj oraha, mrkve, sira i aromatičnih začina - klinčića, muškatnog oraščića i cimeta. Sočna i i vrlo ukusna, a nije komplicirana za napraviti
Ponekad je pravo osvježenj za želudac pojesti nešto u čemu nema mesa. Ovo je recept za vrlo ukusnu pitu punu povrća kojem zanimljivu teksturu daje mozzarella
Iskoristi svoj Oranž