Obavijesti

Show

Komentari 6

Sam Lutfi optužio Adnana da ubija Britney Spears

Sam Lutfi optužio Adnana da ubija Britney Spears
5

Britneyina majka i otac došli su kod kćerke i počeli intervenciju s kojom ju žele nagovoriti da se ode liječiti. Lutfi i Adnan se pak svađaju

VIDEO

Nakon što je Britney Spears (26) jučer opet doživjela slom i bosa plakala na rubnjaku ceste s psom u naručju, Sam Lutfi je za cijelu situaciju optužio Adnana Ghaliba. Poslao mu je niz SMS poruka u kojima od njega traži da prekine svaki kontakt s pjevačicom.
- Ti si njen manični okidač. Ako nastaviš imati bilo kakve kontakte s njom, ubit ćeš ju. Odluka je na tebi. Moraš prekinuti baš sve kontakte s njom. Pokušao sam raditi s tobom da joj pomognem, ali ti nisi radio što se tražilo od tebe i sada je jedini način da joj pomogneš da nestaneš. Ona nikada nije bila u gorem stanju - poručio je Sam Lutfi SMS-ovima Adnanu Ghalibu.
Te poruke je poslao nakon što se s Britney navodno posvađao zbog njenog odnosa s paparazzom. Pjevačica je nakon te svađe nazvala Adnana i tražila ga da dođe po nju. Lutfi je naredio osiguranju da ne puštaju Adnana na Britneyino imanje, a i ugasio je sve njene mobitele kako bi osigurao da Ghalib ne može do nje.
- Njih dvojica se mrze. Sam misli da Adnan nije dovoljno dobar za Britney, a Adnan mrzi što Lutfi potpuno kontrolira pjevačicu. Britney se našla između te dvije vatre - otkrio je dobro obaviješten izvor.

POČELA OBITELJSKA INTERVENCIJA NA BRITNEY?
Nakon tog incidenta u Los Angelesu se pojavila i Britneyina majka, Lynne Spears. Navodno je pokrenula intervenciju s kojom planira spasiti kćer. Zajedno s njom, kod kćerke je došao i Jamie Spears, otac pjevačice. Prijatelji nekadašnje pop princeze nadaju se kako će majka uspjeti nagovoriti kćer da potraži profesionalnu pomoć. No, baš iz tog su se razloga majka i kćer posvađale prvi puta. Naime, Britney je optužila majku da ju je prošlo ljeto natjerala da ide na fehabilitaciju, a u lipnju je čak zatražila i zabranu pristupa za Lynne, kojoj je tako zabranila i da se približava Seanu Prestonu (2) i Jaydenu Jamesu (1).

BRITNEY KUPILA NOVI AUTOMOBIL
Usred svih ovih problema i svađa koje ju okružuju, Britney se odlučila počastiti. Kupila si je novi Mercedes SLK 350 kabrio. Već je imala istog takvog, samo što je sada umjesto bijele boje odabrala crnu. Novu "igračku" platila je oko 275 tisuća kuna.

FEDERLINEOVI ODVJETNICI ŽELE DA IH BRITNEY PLATI
Mark Vincent Kaplan, odvjetnik Kevina Federlinea, traži od suda da naredi pjevačici plaćanje njegovog honorara. Za period od prošlog srpnja do danas traži sveukupno oko 1,2 milijuna kuna.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu