Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Beauty street i dječje modne revije u Westgateu

Najveći hrvatski trgovački centar, Westgate Shopping City ovaj je vikend rezervirao za ultimativan doživljaj sedmog po redu Beauty Streeta

West Gate
Foto: West Gate

Najljepšu ulicu u gradu, popularni Beauty Street posjetite duž hodnika Westgatea u subotu, 1. rujna od 15 do 21 sat, te u nedjelju, 2. rujna od 16 do 21 sat, dok brojne back to school popuste i pogodnosti iskoristite sve do 6. rujna.

Ukoliko dosada niste imali priliku posjetiti najljepšu ulicu u gradu - Beauty Street, i ovaj puta posvećenu cijeloj obitelji, idealna je prilika nadolazeći vikend, 1. i 2. rujna. Duž 3,3 kilometra dugih hodnika Westgatea informirajte se o najnovijim trendovima, proizvodima i uslugama iz područja ljepote i kozmetike, mode, zdrave prehrane, zdravog načina života i tehnike. 

Nepropustite besplatne savjete profesionalnih vizažista, nutricionista, stilista i drugih vrhunskih stručnjaka iz spomenutih područja. I ovog su puta partneri Beauty Streeta vodeći svjetski brendovi poput Givenchya, Loreala, Stendersa i Farmacia, Samsunga i Boscha, Podravke, Annapurne i Müllera, te Bambija, Diademe i Perle. 

Posebno iznenađenje pripremili su naši gosti iz područja kozmetike, jer vas očekuje gratis šminkanje i savjeti vodećih hrvatskih vizažista, dok će back to school gosti najljepše ulice u gradu biti knjižara Profil Mozaik, Samsung, Bosch i mnogi drugi.

Pripremite se za školu u Westgateu

Uz brojne back to school popuste i pogodnosti koje možete iskoristiti u više od 30 trgovina namijenjenih djeci u Westgateu, najveći hrvatski trgovački centar pripremio je i dodatne aktivnosti kako bi naši klinci i kinceze započeli novu školsku godinu što opuštenije. U subotu, 1. rujna od 18 sati posjetite dječju modnu reviju i pogledajte jesensku kolekciju vodećih dječjih modnih brendova poput  s.Olivera, Mane, Wenicea, Bambija, Takko Fashiona, C&A, Benettona, Shoostera, Pittarella i dr.

Message