Obavijesti

Begini spremni za festival ''Aurea fest'' u Požegi

Begini spremni za festival ''Aurea fest'' u Požegi
2

Begini će na ovogodišnjem ''Aurea festu'' koji se održava u Požegi nastupiti s pjesmom ''Kome da se žalim'' čiji spot su snimili na Splitskoj rivi

Nakon brojnih upita obožavatelja iz Dalmacije, grupa Begini odlučila je svoj novi spot snimiti u Splitu. Izuzetno dinamičan i vedri ljetni hit "Kome da se žalim" snimljen je na lokacijama prekrasnih splitskih plaža i, za javnost zatvorenom, klubu Mareva u Splitu.

Spot kojeg su potaknuli oni najvjerniji obožavatelji, pogledajte na linku

Ovo je treći po redu video spot snimljen po 'željama fanova', nakon što su za svoje slovenske obožavatelje svoj zadnji spot za pjesmu „Prezime“ snimili u ljubljanskoj dvorani Tivoli. Spot za pjesmu koja je započela ovu malu 'tradiciju' između Begina i njihovih vjernih fanova, „Kad si birala“, sniman je u predivnom pulskom Domu hrvatskih branitelja.

Novi spot „Kome da se žalim“ potpisuje redatelj Igor Vignjević, koji je inspiraciju pronašao u viziji ljeta, u plažama i ljubavi, a snimateljica Nera Miočić dodala je umjetničku viziju 8-milimetarske filmske vrpce koja do sada nije bila spojena u spotu tamburaške glazbe.

Za ovu priliku autori spota prikazali su pjevača Begina, Marija Budišćaka i splitsku manekenku Ivanu Filipović Grčić kao modernu viziju nesretno zaljubljenih Kena i Barbie.

"Grupa Begini su moje pravo otkriće, toliko dobre energije rijetko se viđa na jednom mjestu", izjavio je redatelj spota Igor Vignjević, koji je ovim spotom nastavio svoje vizije ljetnog sna pokrenute spotom za hit Ivana Zaka "Duguješ mi ljeto", a koji je također autor i ove pjesme.

Ovom pjesmom grupa Begini nastupiti će na skorašnjem Požeškom Aurea festu, „Zlatne žice Slavonije“, najznačajnijem festivalu tamburaške glazbe.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...

Radio je u seks trgovini i vidio 'previše': Izvadila je čep iz stražnjice pred mojim očima...
ISPRIČAO NAJBIZARNIJA ISKUSTVA

Radio je u seks trgovini i vidio 'previše': Izvadila je čep iz stražnjice pred mojim očima...

Rad u trgovini seksualnih igračaka natjerao ga je da se susretne s vrlo 'ludim' situacijama i mušterijama, pa se tako susreo i s jednom vrlo riskantnom ponudom za brak
Heroji: Znali da im prijeti bolna smrt, ušli su ispod reaktora...
FELJTON: ČERNOBIL, 3. DIO

Heroji: Znali da im prijeti bolna smrt, ušli su ispod reaktora...

Hrabro su ušli ispod reaktora i ispustili vodu, ali i tamo su prošli pravu dramu jer su ostali bez svjetla. Iako su znali da riskiraju bolnu smrt od radijacije, otišli su i spasili svijet od još veće katastrofe...