Obavijesti

Best buy LG Smart TV na Mondu!

Best buy LG Smart TV na Mondu!
2

Priuštite si jedinstveno vizualno iskustvo uz LG pametni televizor s kojim dolazi jednostavno sučelje uz mnoštvo zabavnih aplikacija i funkcija.

Televizor LG 32'' Smart HD LN570R model je koji će vas jednostavno oduševiti omjerom cijene i mogućnostima koje nudi. Ekran veličine 81 cm, LG Cloud s 50 GB besplatnog prostora, dvojezgreni procesor, full web browser, USB 2.0, WiFi, energetska klasa A i pametne aplikacije koje dolaze uz ovaj televizor, pregledavanje omiljenih sadržaja i zabavu dovest će na višu razinu. TV potražite na Mondu po cijeni od 3.299,99 kn!

LG pametni televizor ima kvalitetan zaslon za izvanrednu sliku: rubno LED pozadinsko osvjetljenje prikazuje kristalno čistu sliku, stvarne crne tonove i izrazito jasne i živopisne boje na ultra tankom zaslonu. 

TV ima Motion Clarity Index - 100Hz, opsežan indikator čistoće slike pri prikazu brzih pokreta, uključuje mnogo više od samog broja sličica u sekundi. LG-evo detaljno skeniranje pozadinskog osvjetljenja, napredna tehnologija lokalnog zatamnjenja doprinose izvanrednim performansama i povećanju čistoće slike kod brzih scena. 

Napredan Triple XD Engine donosi visoku razinu kvalitete boje, kontrasta i čistoće za kristalnu sliku. Uz ovaj TV uživat ćete u gledanju sadržaja uz visoku rezoluciju zbog unaprijeđivača koji s lakoćom povećava rezoluciju  sadržaja koji se reproduciraju s vanjskih memorija. Čarobnjak za sliku na jednostavan način pomoći će vam pri kontroli kvalitete slike s rasponom referentnih vrijednosti na zaslonu za glavne elemente, poput razine crne boje, boje, tona boje, oštrine i razine pozadinskog osvjetljenja. Osim kvalitetne slike, izvanredan zvuk još je jedna prednost ovog TV-a jer Clear Voice II automatski pojačava zvuk ljudskog glasa kad prevlada pozadinska buka.

Za jednostavno i brzo pretraživanje, LG pametni televizor ima novi glavni izbornik koji pruža jednostavno i prilagodljivo upravljanje. Uz Time machine funkciju više nikada ne morate brinuti zbog propuštanja omiljenih serija i emisija jer će vam ova opcija omogućiti snimanje TV programa koje možete naknadno premotavati, pauzirati ili iznova pregledavati.

Osim užitka gledanja, pametni LG televizor omogućuje vam ulazak u virtualni svijet zabavnih igara i dodatnog sadržaja uz aplikaciju Game world i naprednog daljinskog upravljača koji će na trenutke postati igraća konzola. Datoteke možete bežićno pregledavati i dijeliti s vanjskih uređaja na zaslonu televizora. Također, napredna tehnologija omogućuje vam da svoj pametni telefon povežete sa smart TV-om putem HD kabla ili WiFi ready veze i tako gledate sadržaj s televizora na telefonu ili obrnuto, a TV možete spojiti i s laptopom. HDMI 1.4 i USB 3.0/2.0 konektori nalaze se s bočne strane TV-a čime se omogućuje lakši pristup najbitnijim konektorima.

LG Cloud usluga omogućit će vam reprodukciju sadržaja na vašem pametnom TV-u bez obzira gdje se nalazite, a LG vam daruje 50 GB besplatnog prostora za pohranu podataka.

Osim pametne slike i zvuka, ovaj TV nudi vam i pametnu uštedu energije. Kontrolirajte pozadinsko osvjetljenje, ugasite zaslon, a pritom normalno slušajte glazbu. Stand by funkcija automatski prebacuje vaš televizor na štedljivi način rada koji ne troši električnu energiju. Sve navedeno svrstava ga u energetski razred A.

Ostale modele LG pametnih televizora potražite na Mondu.

Napomena: na Mondo Internet Supershopu možete plaćati svim karticama (American Express i Diners na rate), pouzećem ili općom uplatnicom (internet bankarstvom). Cijena dostave je 30 kn, dok je za narudžbe preko 700 kn dostava besplatna. Rok isporuke je 1-3 radna dana. Za dodatne informacije kontaktirajte nas na besplatni telefon 0800/4468 ili na info@mondo.hr

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Možete li prepoznati koja žena na fotografiji upravo ima infarkt
PRIPAZITE NA OVE ZNAKOVE

Možete li prepoznati koja žena na fotografiji upravo ima infarkt

Svi simptomi srčanog udara Linde Johns, američke književnice, su oni koji bi mogli biti - i često jesu, odbačeni od strane zdravstvenih djelatnika, a kamoli ljudi koji ih imaju

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak

Britanac Charles Ingram (59) je u rujnu 2001. točno odgovorio na finalno pitanje kviza, ali na kraju nije dobio ništa jer se pokazalo da je varao pred očima publike, voditelja i gledatelja
Mnogi griješe u oporuci: Ovo su dvije stvari koje nikada ne biste trebali uvrstiti u taj dokument
EVO NA ŠTO PRIPAZITI!

Mnogi griješe u oporuci: Ovo su dvije stvari koje nikada ne biste trebali uvrstiti u taj dokument

Kako biste bili sigurni da će se vaša volja provesti na način na koji želite, sastanite se s profesionalcem kako biste stvorili oporuku koja će biti od koristi vama i vašim najmilijima bez ikakvih zabluda i iznenađenja