Obavijesti

BITKA ZA PACIFIK – novi spektakl Guillerma del Tora!

BITKA ZA PACIFIK – novi spektakl Guillerma del Tora!
8

U novom epskom spektaklu, proglašenim kao najveći ljetni blockbuster, pratimo borbu čovječanstva s legijama monstruoznih izvanzemaljaca pod imenom Kaiju koji su došli iz dubina Pacifika.

Redatelj i vizualni revolucionar Guillermo del Toro donosi nam novu znanstveno-fantastičnu akcijsku avanturu Bitka za Pacifik koja u hrvatska kina stiže 11. srpnja. U ovom epskom spektaklu, proglašenim kao najveći ljetni blockbuster, pratimo borbu čovječanstva s legijama monstruoznih izvanzemaljaca pod imenom Kaiju koji su došli iz dubina Pacifika. Kako bi se obranili od izvanzemaljske prijetnje, čelnici velikih sila su se ujedinili i stvorili vlastita čudovišta – rođen je program Jäger (jeger, njemački: lovac). Riječ je o masivnim robotima koje istovremeno kontroliraju dva pilota čiji su umovi sinkronizirani putem nervnog spoja, tzv. Drift. Nakon prvotnih uspjeha, neprijatelj postaje sve jači i program dolazi na rub propasti. Međutim, grupa vrhunskih pilota se ne predaje i u posljednjoj borbi za opstanak čovječanstva odlučuju otkazati apokalipsu.

Guillermo del Toro, nominiran za Oscara, (Pan’s Labyrinth) režirao je ovaj epski film prema scenariju koji su napisali Travis Beacham (ujedno i autor priče) i sam del Toro.

U filmu Bitka za Pacifik glume Charlie Hunnam (Sons of Anarchy), Idris Elba (Thor), Rinko Kikuchi, nominirana za Oscara (Babel), Charlie Day (Horrible Bosses), Rob Kazinsky, Max Martini, Clifton Collins, Jr., Burn Gorman i Ron Perlman (serijal Hellboy).

Uvjerite se i sami zašto je ovaj vizualni spektakl proglašen najvećim ljetnim blockbusterom od 11. srpnja kada ga možete pogledati u IMAX, 3D i odabranim 2D kinima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a