Obavijesti

Blagdani ispunjeni tradicijom i lošinjskim miomirisima

Blagdani ispunjeni tradicijom i lošinjskim miomirisima
4

Novogodišnji smještaj (od 28.12 do 02.01.) možete rezervirati već od 390 kn po osobi uz iste pogodnosti za djecu kao i tijekom Božića.


U Wellness Hotelu Aurora 4* blagdansko će ozračje biti za pamćenje. Poklon čeka svakog gosta na dolasku, osigurni su bogati aktivni i zabavni programi uz besplatno korištenje Relax zone. Birane otočke i morske delicije razmazit će vam nepce, a djeca će neizmjerno uživati u igrama i iznenađenjima koje je za njih pripremio maskota Pino. 

Wellness Hotel Aurora 4* u Malom Lošinju tradicionalno priprema bogatu ponudu sadržaja za predstojeće božićne i novogodišnje blagdane. Pregršt interaktivnih sportskih, edukativnih ili zabavnih programa za djecu i odrasle, birane otočke delicije i morski specijaliteti, opuštajući wellness programi miomirisnim lošinjskim biljem, samo su neki od sadržaja koji će ove blagdane učiniti čarobnima za cijelu obitelj.

Božićni smještaj (od 23.-26.12.) može se rezervirati već od 331,50kn po osobi. Smještaj za djecu do 7 godina je gratis na pomoćnom ležaju u dvokrevetnoj sobi s dvije odrasle osobe, dok je za djecu do 12 godina smještaj gratis za rezervacije Suita (na pomoćnom ležaju s dvije odrasle osobe). Božićne dane možete provesti aktivno, vježbajući SPA gimnastiku u bazenu s grijanom morskom vodom ili šetajući Stazama lošinjskih kapetana i udišući ljekoviti zrak. Ukoliko želite upoznati Lošinj, možete to učini na izletu brodom, razgledavanjem grada ili posjetom muzeju. Svečana večera i odlazak na Polnoćku posebno je iskustvo, a djeca će uživati u slatkoj radionici s Djedicom Božićnjakom.

Novogodišnji smještaj (od 28.12 do 02.01.) možete rezervirati već od 390 kn po osobi uz besplatan autobusni prijevoz iz Zagreba. Tema Novogodišnje noći je Apoksiomen stoga je u ovo razdoblju organizirana i izložba «U očekivanju Apoksiomena», a ujedno možete brodom proći putevima Apoksiomena. Djeca će za to vrijeme s Pinom učiti o poznatim lošinjskim kapetanima i susretima s gusarima, dobrim dupinima i Apoksiomenu. Podvodni ribolov ili tradicionalni novogodišnji teniski turnir dodatne su aktivnosti za sve željne boravka na miomirisnom zraku. Svečana Novogodišnja večera obilovat će dobrom zabavnom, pjesmom, plesom te biranim delikatesama i otočkim specijalitetima, a u Novu će se upolviti uz vatromet i novogodišnju lutriju. Djeca će uživati na posebno osmišljenom partyju «More snova». Svečani doček za odraslu osobu se nadoplaćuje u iznosu od 518kn, dok je za djecu 263kn.

Za sve goste s područja Zagreba osiguran je besplatan autobusni prijevoz 21.12. i 24.12. te 28.12. s Glavnog kolodvora do Lošinja, a 26.12. i 01.01. iz Malog Lošinja za Zagreb. Gosti se 28.12. mogu ukrcati i na autobusnoj stanici u Omišlju na otoku Krku.

Detaljne informacija o blagdanskim ponudama mogu se pronaći na www.losinj-hotels.com i Facebook stranici Lošinj Hotels & Villas.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...
NAKON POLUFINALA EUROSONGA

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...

Mnoge je to zaintrigiralo, pa su odgovor na to pitanje potražili kod gospođe Ružice Višnjić, predsjednice Udruge osoba oštećenog sluha iz Vinkovaca

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti
IZBORI 2024.

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović primio je predsjednika Vlade Republike Hrvatske i predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića u okviru Ustavom predviđenog postupka za davanje mandata za sastavljanje Vlade Republike Hrvatske
Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'
AFERA NA EUROSONGU

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'

Nizozemski predstavnik na Eurosongu, Joost Klein, danas je trebao peti po redu nastupiti na probi