Obavijesti

Blagdanska ponuda HT-a: smartfoni po sniženim cijenama

Blagdanska ponuda HT-a: smartfoni po sniženim cijenama
2

U promotivnom razdoblju uoči Božićnih i novogodišnjih blagdana Hrvatski Telekom nudi svim svojim novim, ali i postojećim korisnicima niz popusta i akcija

Uz niže cijene paketa usluga, Božićna ponuda HT-a uključuje i vrhunske uređaje većih zaslona i najbrži 4G internet na hrvatskom tržištu.

U mobilnom dijelu blagdanske ponude ističu se uređaji Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy S5 mini i Samsung Galaxy Ace 4 koji su i još dodatno sniženi u webshopu HT-a.  Samsung Galaxy S5 se može kupiti za 798 kn u Planu za zabavu XL u webshopu,  Samsung Galaxy S5 mini za 18 kn u Planu za zabavu XL a Samsung Galaxy Ace 4 za samo 18 kn u Planu za surfanje L.  Tako svi korisnici HT-a, uključujući i poslovne, u promotivnom razdoblju mogu već za 175 kuna mjesečno mogu dobiti Plan tarifu s odličnim smartfonom i najbržim 4G mobilnim internetom. Svaki kupac u webshopu na poklon dobiva i prijenosni punjač.

Odlična ponuda i za postojeće korisnike: Smartfon + tablet za samo 298 kn!

Dodatno su snižene i cijene uređaja za postojeće korisnike, pa se tako može dobiti super smartfon Sony Xperia E1 već za samo 298 kuna u Planu za surfanje L uz koji se dobiva i nevjerojatan poklon: odličan tablet Samsung Galaxy Tab 3 8“ LTE . Uz ovu odličnu ponudu, postojeći korisnici mogu uživati i uz Sony Xperia Z2 za 18 kuna u Planu za zabavu XL, ili pak Huawei Ascend G6 za 98 kuna u Planu za surfanje M i HTC Desire 610 za samo 98 kuna u Planu za surfanje M. Ostalu ponudu za postojeće pretplatnike pogledajte ovdje.

Uz niže cijene uređaja, HT-ova Božićna ponuda donosi i povoljnije tarife. Tako korisnici koji u promotivnom razdoblju prijeđu s bonova na pretplatu, uz kupnju uređaja na rate, i odaberu Plan za surfanje L plaćaju samo 105 kuna mjesečno, uz 40 kuna za novi uređaj. Novi korisnici koji odaberu Plan za zabavu XL u promotivnom će razdoblju moći kupiti novi uređaj uz mjesečnu naknadu od 155 kuna i 100 kuna za uređaj.

Također, HT nudi vrhunski 10-inčni tablet Samsung Galaxy Tab 4 LTE u MAXobitelj paketu za samo 20 kuna uz mjesečne rate uz ugovor na 24 mjeseca. Korisnici koji iz druge mreže pređu u HT mrežu, uz fiksne usluge za samo 100 kuna mjesečno mogu odabrati novu mobilnu tarifu za neograničenu komunikaciju u MAXobitelj paketu. Ostale pogodnosti MAXobitelj paketa uključuju neograničenu komunikaciju unutar obitelji, vrhunski TV sadržaj, najbrži neograničeni internet i neograničene razgovore kod kuće i vani.

Više o ostalim blagdanskim ponudama pogledajte na web stranici

UKLJUČITE SE U NAGRADNI NATJEČAJ „NEZABORAVNI TRENUCI“ I OSVOJITE BOGATE NAGRADE!

Podijelite svoje stare fotografije i obnovite nezaboravne trenutke sve do 22. Prosinca a Hrvatski Telekom će vas nagraditi bogatim nagradama (Huawei Ascend G6 LTE, HTC Desire 610, Sony Xperia Z3 Compact, Samsung Galaxy S5 i Sony Xperia Z2 Tablet).

Uključite se odmah na www.nezaboravnitrenuci.com


Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Optička iluzija podijelila svijet: Što vi vidite, psa ili čovjeka?!
ANKETA

Optička iluzija podijelila svijet: Što vi vidite, psa ili čovjeka?!

Neki će reći da vide čovjeka s ruksakom koji ide prema snježnoj šumi. Drugi će reći da vide psa koji trči prema kameri. Fotografija se masovno šera po društvenim mrežama. Što vi kažete?

Čudo u Zagrebu: Zaletio se u šleper, od auta nije ostalo ništa, a on prošao s lakšom ozljedom!
EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE

Čudo u Zagrebu: Zaletio se u šleper, od auta nije ostalo ništa, a on prošao s lakšom ozljedom!

Vozač (58) nije prilagodio brzinu te je udario u šleper koji je bio zaustavljen na semaforu na Jadranskoj aveniji: U nesreći je vozač auta zadobio lakše ozlijede te je prevezen u KBC Zagreb
UŽIVO Vatrogasci izašli na veliki prosvjed, svirale sirene. Odali su počast preminulim kolegama
PROSVJED U ZAGREBU

UŽIVO Vatrogasci izašli na veliki prosvjed, svirale sirene. Odali su počast preminulim kolegama

Vatrogasci su odlučili izaći na ulice nakon što su pojedini osnivači javnih vatrogasnih postrojbi najavili zatvaranje postrojbi