Obavijesti

Brend kojeg obožavaju sve ljubiteljice mode - Hippy Garden

Brend kojeg obožavaju sve ljubiteljice mode - Hippy Garden
6

Dizajnerica poznatog hrvatskog modnog brenda Hippy Garden, samo za Mondo osmislila je kolekciju za vruće ljeto. Na svu odjeću iz kolekcije darujemo vam sniženje od 15%

Brend Hippy Garden dizajnerice Đurđice Vorkapić nastao je sad već davne 2000 godine koji tada, isto kao i danas, svojim kontinuiranim, kvalitetnim i pomno dizajnerski osmišljenim radom ostvaruje velike rezultate. 

Hippy Garden ne lišava se izazova te se tako ni ne uklapa u šablonske projekte kontinuiranog predstavljanja sličnih kolekcija koje bi u nekoj doglednoj budućnosti polučile prepoznatljivim eho efektom prema modnim znalcima ili potencijalnim kupcima.

Iz ovogodišnje ponude Hippy Gardena izdvajamo kolekciju napravljenu specijalno za Mondo - laganu, lepršavu pamučnu majicu s printom, te tekstilnu torbu koji će se, uz kupaći kostim, odlično uklopiti uz ljetni look za na plažu.

Ako pak tražite nešto za večernji izlazak, preporučujemo zelenu laganu prozračnu haljinu idealnu za tople ljetne večeri.

Hippy Garden je sinonim za fleksibilne ženstvene siluete, svečanu eleganciju i vizualnu čistoću od fino nabranih tkanina koje kolorističkim pristupom i s velikom emocijom otkrivaju senzaciju atraktivnih novih modela i rješenja.

Hippy Garden obožavaju sve hrvatske ljubiteljice mode, tako da ne čudi što već niz godina sa svakom novom kreacijom ovaj brand drži zavidno mjesto u hrvatskom modnom stvaralačkom svijetu.

Mondo i Hippy Garden daruju vam sniženje od 15% na cijeli asortiman odjeće!

Cijelu Hippy Garden kolekciju pogledajte na Mondo Internet Supershopu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje
DETALJAN VODIČ

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje

Radno vrijeme trgovina i trgovačkih centara nedjeljom: trgovine smiju raditi 16 nedjelja u godini. Trgovci odlučuju koje nedjelje su radne, a vodič s radnim vremenom svih dućana pogledajte ovdje

Heroji: Znali da im prijeti bolna smrt, ušli su ispod reaktora...
FELJTON: ČERNOBIL, 3. DIO

Heroji: Znali da im prijeti bolna smrt, ušli su ispod reaktora...

Hrabro su ušli ispod reaktora i ispustili vodu, ali i tamo su prošli pravu dramu jer su ostali bez svjetla. Iako su znali da riskiraju bolnu smrt od radijacije, otišli su i spasili svijet od još veće katastrofe...
Kako je Marija Selak Raspudić tresnula po stolu gomilom besposlenog briselskog novca
PETAK ČETRNAESTI

Kako je Marija Selak Raspudić tresnula po stolu gomilom besposlenog briselskog novca

U odnosu na taj sitan ženski (i muški) svijet, kojemu je hajka temeljni oblik borbe za bolji svijet, Marija Selak Raspudić je ispala velika faca. Koliko god mi o tome šutjeli