Obavijesti

Čarobni Umagični blagdani 2015. stigli su u Umag

Čarobni Umagični blagdani 2015. stigli su u Umag
13

Božićna manifestacija bogatog programa u organizaciji Grada Umaga, Turističke zajednice Grada Umaga i Pučkog učilišta „Ante Babić“ Umag s pregršt događanja


Na programu je puno toga, od Božićnog sajma, izložbi, predstava, koncerata, kulinarskih ponuda, dolaska Djeda Božićnjaka, spektakularne 3D Božićne animacije do mnogih drugih zabavnih i zanimljivih evenata.

Umažani i gosti Umaga ove godine mogu uživati u sajmu  rukotvorina i autohtonih proizvoda duž Ulice 1. svibnja, i to na novim štandovima-kućicama koje ove godine dodatno dočaravaju čarobnu blagdansku atmosferu. Društvo „Naša djeca“ pobrinulo se za one najmlađe organizacijom Malih Božićnih radionica i posjete Svetog Nikole. Neće u Umagu nedostajati ni Djed Božićnjak, koji će mališanima koji ne pohađaju umaške vrtiće, podijeliti vesele poklone. A umaški mališani i njihovi roditelji ove će godine uživati u 3D Božićnoj animaciji koja će dodatno „začiniti“ već veselu blagdansku atmosferu Umaga.

Bit će tu i tradicionalna Manufaktura snova s izvedbama raznih DJ-eva, karaoke, predstavom, Božićnim kvizom, Božićnom HO HO HO utrkom, Božićnom tombolom, „food corner-om“, puštanjem lampiona i mnogim drugim zanimljivostima. 

Ove godine tijekom Umagičnih blagdana nemojte propustiti ni koncerte fantastičnih izvođača koji će svojim melodijama satkati ovaj čarobni grad! Pored izvanrednog Đorđa Balaševića koji je publiku digao na noge 14. prosinca, u Umag 26. prosinca stiže planetarno popularan Rade Šarbedžija, a narednog dana, 27. prosinca i muza hrvatske glazbe Radojka Šverko koja će svojim koncertom u Župnoj umaškoj crkvi zasigurno svojim ljupkim glasom ugrijati srca svih prisutnih.

A za doček Nove godine svi iziđimo na Trg slobode jer je dobra zabava zagarantirana uz kuhano vino, gastro ponudu, čestitku gradonačelnika i beskrajnu glazbenu zabavu benda Trio Gušti. Do sitnih noćnih sati za zabavu će biti zadužen resident DJ. A neće nedostajati ni tradicionalni vatromet.

Prvi dan Nove nam 2016. godine točno u podne oni najuporniji mogu se pridružiti novogodišnjoj biciklijadi. Ostali mogu dočekati članove Moto kluba Staaari rokeri uz novogodišnju budnicu, a od podne do 15:00 sati zasladiti si Novu godinu već na njezin prvi dan moći će se fritulama i vinom uz koncert Bukalete.

Program Umagičnih blagdana 2015 možete preuzeti ovdje.


Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Živio je s penisom na ruci šest godina, a onda mu je konačno presađen na pravo mjesto
'AS' U RUKAVU

Živio je s penisom na ruci šest godina, a onda mu je konačno presađen na pravo mjesto

Ud je izgubio 2014. nakon infekcije, a onda su mu ga liječnici prišili na ruku. Tamo je 'rastao' čekajući operaciju. Većinu vremena ga je skrivao u dugim majicama, a nekad bi mu i 'ispao'

Optuženi da su prevarili ljude za stotine tisuća eura. Šetaju se Zadrom u skupocjenim šlapama
VIDEO: MATAKOVI NA VISOKOJ NOZI

Optuženi da su prevarili ljude za stotine tisuća eura. Šetaju se Zadrom u skupocjenim šlapama

Plus+ Bračni par Luka Grgo i Adriana Matak tereti za pet financijskih prijevara teških 350 tisuća eura. Pušteni su iz istražnog zatvora uz mjere opreza
Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'
OTVORENO I ISKRENO

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'

U opuštenom izdanju na krevetu s voditeljicom, Severina je odgovarala na mnoga pitanja, a između ostalog i na pitanje o filmu koji joj je obilježio početak tridesetih i kako joj je teško bilo