Obavijesti

CEWE FOTOKNJIGA - idealno mjesto za sve vaše uspomene!

CEWE FOTOKNJIGA - idealno mjesto za sve vaše uspomene!
1

Koliko vremena izgubimo razmišljajući o tome što pokloniti svojim prijateljima, partnerima, suradnicima? Najbolje rješenje za prigodne darove jesu fotopokloni.

Mnogi još čuvaju svoje uspomene na slikama u prevelikim fotoalbumima, koji zauzimaju police naših ionako prepunih ormara. Slike su od starine već i požutile i izgubile prvotni sjaj. I tako su prolazile godine, a slike smo zbog neekonomičnosti prestali razvijati. Na svu sreću u pravi trenutak pojavila se CEWE FOTOKNJIGA

Ona je u prvom redu originalna i kvalitetna, u nju stanu stotine slike, koje se mogu postaviti u album na različite načine i zadovoljiti i one najzahtjevnije među nama. U ponudi se nalaze razne veličine fotoknjiga kao što su Kompaktna koja zbog svojih praktičnih dimenzija 15x19cm može stati u svaki džep ili uvijek pretrpanu žensku torbu. Više nema isprike, svoje uspomene u svakom trenutku možete u najoriginalnijem obliku pokazati prijateljima.  A tu je i najveći format CEWE FOTOKNJIGE -  XXL (28x36 cm) koji je idealan za sve fotografije s vašeg vjenčanja.  Uz veličinu fotoknjige, možete birati i 4 vrste uveza: tvrdi, platneni, mekani i uvez od imitacije kože. Osnovni broj stranica je 26, a maksimalni do 154, dok je broj fotografija neograničen. 

Svaki važan trenutak u životu, izgleda još ljepše u CEWE FOTOKNJIZI. Zapravo svatko će s radošću listati slike koje će ga podsjetiti na djetinjstvo, prve korake,prve ljubavi ili druženja s dragim prijateljima i sve to složeno u fotoknjigu koja zbog svojih mogućnosti može biti izuzetno ekskluzivna i svakom džepu dostupna.  Roditelji za svoje dijete žele najbolje, isto tako žele zabilježiti svaki pomak u rastu i razvoju svojih potomaka,a upravo je za to najbolje rješenje fotoknjiga. Ona ujedno može biti i izvrstan poklon bližnjima za blagdane kao što su Božić i Uskrs. Svakoj baki je uz kavicu najdraže podsjetiti se na trenutke provedene sa svojom djecom i unucima listajući CEWE FOTOKNJIGU.  Ne manje važna je i činjenica da se cjelokupni proces izrade ove fotoknjige odvija prema najviši ekološkim standardima, što znači da su zadovoljen najstrože europske norme od nabave sirovina, do načina proizvodnje i transporta. Tako sa sigurnošću znamo da držimo u ruci proizvod koji ne šteti okolišu. 

FOTOPOKLONI- ODLIČAN IZBOR ZA SVE TRENUTKE U GODINI

Koliko vremena tijekom godine izgubimo razmišljajući o tome što pokloniti svojim prijateljima, partnerima, poslovnim suradnicima? Svakako htjeli bi u svojemu darivanju biti posebni i da taj dar ostane u trajnom sjećanju onome koji ga prima. Najbolje rješenje za prigodne darove jesu fotopokloni

Tradicionalno svi očekujemo da nas se prijatelji sjete za rođendan i blagdane, a svakako nema ljepšeg osjećaja nego kad neočekivano primimo čestitke, i to one na kojima se primjerice nalazi davno zaboravljena fotografija. Zato su fotočestitke prigodne za sve trenutke u godini.  Idealan poklon za prvi posjet tek rođenom djetetu vaših kumova ili  prijatelja je podbradnik, jastuk ili majica s natpisom i slikom.  A  za đake prvake tu je pernica koju ukrašavate po vlastitoj želji ili dječji ruksak, te bilježnice različitih formata s vašom fotografijom.  Valentinovo će svakako biti drugačije ako umjesto parfema, darujete dragoj osobi vodenu kuglu sa  srcima i zajedničkom fotografijom.   

Sve navedene proizvode, kao i ostale iz CEWE ponude možete naručiti i o njima se informirati  na www.cewe.hr


Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku
UŽAS U MEKSIKU

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku

Državno odvjetništvo meksičke savezne države Baje Californije navelo je da će forenzičari analizirati tijela kako bi se utvrdilo radi li se o nestaloj braći.

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić
POLICIJA OBJAVILA

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić

Sin (28) je oštrim predmetnom zadao više ubodnih rana 68-godišnjakinjoj majci...
Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao