Obavijesti

News

Komentari 184

'Da je ubojica dobio pravedniju kaznu, obojica bi sada bili živi'

'Da je ubojica dobio pravedniju kaznu, obojica bi sada bili živi'
2

Vjenceslav Arambašić je 2007. godine bio žrtva ubojice odvjetnika Vidakovića koji ga je tada zatočio u očevom odvjetničkom uredu i tražio 18.500 eura otkupnine

VIDEO

Vjenceslav Arambašić , kojeg je Viktor Tolj, ubojica odvjetnika Vlatka Vidakovića, prije osam godina zatočio u njegovom odvjetničkom uredu, tražeći veću količinu novca, rekao je ''da je pravosuđe prepoznalo i kaznilo to što je tada učinio, danas bi obojica bili živi''.

- Za to što je meni napravio dobio je smiješno malu kaznu, a modus operandi bio je gotovo identičan onom što je danas napravio. Ušao je u ured, tražio novac i prijetio ubojstvom meni, mom kolegi i sebi - rekao je Vjenceslav Arambašić.

Pokretanje videa...

24sata 00:20

Arambašića zatočio i tražio 18.500 eura otkupnine

Viktor Tolj (50) iz Osijeka je 20. ožujka 2007. upao u Arambašićev ured i s pištoljem kalibra 9 milimetara zatočio Vjenceslava Arambašića  i još jednog čovjeka slabijeg zdravstvenog stanja.

Nakon pola sata pustio je na slobodu muškarca koji je imao zdravstvene tegobe te preko njega od Vjenceslavova oca Radoslava zatražio isplatu 18.500 eura u kratkom vremenskom roku, prijeteći da će mu, ako mu se ne udovolji, ubiti sina.

Radoslav Arambašić je inače odvjetnik koji je u prvom dijelu postupka Branimiru Glavašu zastupao Gordanu Getoš Magdić , čiji je tadašnji iskaz teretio Glavaša.

Odvjetnik, koji je odmah alarmirao policiju, vrlo brzo je donio novac, nakon čega je otmičar pustio zatočenike i pobjegao.

Specijalci su ga kilometar dalje presreli na benzinskoj crpki u Trpimirovoj ulici i, bez upotrebe oružja, razoružali i uhitili. Kod otmičara su pronašli pištolj i novac koji je dobio kao otkupninu.

Tolj je za ovu otmicu odslužio tri godine zatvora .

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 184
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)
Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'
SNIMKA IZ SPLITA

Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'

SPLIT- U Splitu je zbog nesuglasica u prometu u petak ujutro došlo do vrijađanja i psovanja, a potom i naguravanja i sukoba. Prema snimci portala Dalmacija Danas, u tučnjavi je sudjelovalo pet ljudi. - Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile! - govori muškarac na snimci. - Pusti ga, vidiš da je kreten - čuje se žena. Policijski službenici su četvero ljudi doveli u postaju, protiv svih idu prijave...