Obavijesti

News

Komentari 46

U eksploziji u stanu poginula žena, susjedi se nagutali dima

U eksploziji u stanu poginula žena, susjedi se nagutali dima
8

Gusti dim počeo je sukljati iz stana na trećem katu zgrade u Ulici Ante Starčevića u srijedu oko 9 sati. Na teren su odmah izašli vatrogasci te su spriječili širenje vatre

VIDEO

U stanu dva kata iznad čovjek koji je bio s kćeri zapomagao je da ih izvuku. Dijete je vrištalo. Mislio sam da će svi stradati. Sva sreća pa nisu, kazao nam je prolaznik (49), koji je bio u blizini kad je požar buknuo.

- Iz susjedne zgrade nas trojica izvukli smo šmrkove i priključili ih na hidrante. Kako se mlaz nije mogao dovoljno dobro dobaciti, policija je dovezla svoj kombi na koji smo se popeli. Da nije bilo tako, katastrofa bi bila puno veća - prepričava. Poginula Mara Radojković (65) živjela je sama. To jutro je bila u gradu. Njezina prva susjeda i prijateljica čekala ju je na kavi nedaleko od stana. Zašto se Mara vratila u stan, nitko ne zna.

Dvoje stanara Hitna prevezla u bolnicu

Crnilo od plamena s južne i sjeverne strane zgrade, tri uništena stana i dva oštećena auta na parkiralištu ispred zgrade svjedoče o silini eksplozije. Dvoje stanara zgrade prevezeno je na Hitnu pomoć zbog respiratornih problema. 

Vidno potresena stanarka zgrade Marija Crnčević (45) istrčala je iz doma za starije u kojem radi i koji se nalazi preko puta zgrade koja je gorjela.

- Srce mi je stalo kad sam ugledala vatru i dim koji suklja jer mi je 15-godišnji sin ostao u stanu. Srećom je izletio van. Moj stan je na vertikali do Marinoga, ali kat više. Osim dima po stanu i uništenih roleta, nema druge štete. Strašno mi je žao Mare. Bila je dobra susjeda i draga žena - kaže nam Marija.

Susjedi govore da policija u prvom trenutku nije ni mogla naći tijelo nesretne žene. Dok neki kažu da se nalazila na balkonu, jedan od građana koji je bio u blizini tvrdi da je bila u stanu te da ju je eksplozija odbacila s jednog kraja na drugi jer je riječ o stanovima koji su građeni cijelom širinom zgrade i imaju balkone s obje strane. Eksploziju je izazvala plinska boca.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 46

VIDEO

Iranski predsjednik je mrtav!
SRUŠIO SE HELIKOPTER

Iranski predsjednik je mrtav!

Loše vremenske prilike ometale su spasilačke službe da dođu do mjesta gdje se prisilno sleitio helikopter u kojem je bio iranski predsjednik

Jako grmljavinsko nevrijeme i obilna kiša nad Europom, past će i tuča. Na snazi meteoalarm
PRIPREMITE KIŠOBRANE!

Jako grmljavinsko nevrijeme i obilna kiša nad Europom, past će i tuča. Na snazi meteoalarm

Meteorolozi Državnog meteorološkog zavoda prognoziraju kako će u ponedjeljak biti promjenjivo i nestabilno vrijeme
U padu helikoptera poginuo je iranski predsjednik. Izvučena tijela. Nema preživjelih...
IRANSKI PREDSJEDNIK JE MRTAV

U padu helikoptera poginuo je iranski predsjednik. Izvučena tijela. Nema preživjelih...

Iranski predsjednik Ebrahim Raisi poginuo je u padu helikoptera, potvrdila je iranska državna televizija i potpredsjednik te zemlje